Faurby Yacht genopstår i nyt set up

Efter Faurby værftet i Middelfart tidligere på ugen lukkede, er der allerede her få dage efter indgået aftale om, at Nordship Yachts i Lunderskov med virkning fra 1. oktober 2014, skal varetage produktionen af sejlbåde for Faurby Yacht.

Både Nordship Yachts og Faurby Yacht er kendt for at fremstille sejlbåde i kompromisløs kvalitet, bygget individuelt efter kundens ønsker og behov.

De to virksomheder har gennem en længere periode haft et samarbejde, idet Nordship Yachts har produceret skrog og dæk til Faurby Yacht. Derfor er et udvidet samarbejde omkring produktion en naturlig udvikling.

Faurby Yacht fortsætter sine aktiviteter med vinteropbevaring og service af Faurby både i Middelfart.

I forbindelse med samarbejdet flytter det nye Faurby Yacht sit kontor til Nordship Yachts i Lunderskov, og direktør for Faurby Yacht Thomas Hougaard glæder sig til det nye samarbejde.

Til Bådmagasinet udtaler Thomas, 'tidligere har vi ikke haft det rigtige setup, det har vi nu, og jeg ser lyst på fremtiden. Vi glæder os til at levere kvalitetsbåde til vores kunder rundt omkring i Europa som alle værdsætter høj kvalitet og ægte dansk design, slutter Thomas Hougaard