fbpx

North Sails flytter produktionen til UK

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks

 

North Sails world wide, som tidligere har været delt op i Europa og USA blev i foråret opkøbt af den britiske kapitalfond Oakley Capital, og fungerer i dag som én stor forretning, på tværs af samtlige kontinenter verden over, og styres nu af Peter Dubens fra England.

Gennem en super strømlinet produktion, ønsker North Sails nu at blive mere konkurrencedygtige, og i den forbindelse bygges der i øjeblikket et sejlloft i England. Der bliver tale om et loft på hele 5.000 m2, og kilder tæt på Bådmagasinet taler blandt andet om 'togvogne' bygget ind i sejlloftet, til at transporterer sejlene rundt mellem de forskellige produktions-stationer, hvor skærer-arbejdet, syning og finish kommer til at foregå i en strømlinet produktion.

Alt dette skal være med til at gøre produkterne mere konkurrencedygtige, både hvad angår pris samt kvalitet. Det betyder selvfølgelig meget at kunne optimerer, og effektivisere, sådan en produktion, der tidligere fandt sted på mindre lokale sejllofter rundt omkring i verden.

North Sails Allerød forbliver et salg og serviceloft, så de lokale sejlere i Skandinavien stadig har deres service tæt på.

Bådmagasinet har forsøgt at få en kommentar fra adm. direktør Jens Christensen, men grundet udenlandsrejse har dette ikke været muligt – fra loftet i Allerød har vi netop modtaget denne pressemeddelelse:




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *