North Sails flytter produktionen til UK

Artikelindeks

 

North Sails world wide, som tidligere har været delt op i Europa og USA blev i foråret opkøbt af den britiske kapitalfond Oakley Capital, og fungerer i dag som én stor forretning, på tværs af samtlige kontinenter verden over, og styres nu af Peter Dubens fra England.

Gennem en super strømlinet produktion, ønsker North Sails nu at blive mere konkurrencedygtige, og i den forbindelse bygges der i øjeblikket et sejlloft i England. Der bliver tale om et loft på hele 5.000 m2, og kilder tæt på Bådmagasinet taler blandt andet om 'togvogne' bygget ind i sejlloftet, til at transporterer sejlene rundt mellem de forskellige produktions-stationer, hvor skærer-arbejdet, syning og finish kommer til at foregå i en strømlinet produktion.

Alt dette skal være med til at gøre produkterne mere konkurrencedygtige, både hvad angår pris samt kvalitet. Det betyder selvfølgelig meget at kunne optimerer, og effektivisere, sådan en produktion, der tidligere fandt sted på mindre lokale sejllofter rundt omkring i verden.

North Sails Allerød forbliver et salg og serviceloft, så de lokale sejlere i Skandinavien stadig har deres service tæt på.

Bådmagasinet har forsøgt at få en kommentar fra adm. direktør Jens Christensen, men grundet udenlandsrejse har dette ikke været muligt – fra loftet i Allerød har vi netop modtaget denne pressemeddelelse:Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder