fbpx

Dansk sejlsportsfotograf i Int. eksklusivt samarbejde

Inkluder i Newsletter: Ja

Selvom Mick Anderson bliver sendt verden rundt med det amerikanske OL-sejlerlandshold som pimær kunde, så er det en kamp at få de økonomiske rammer til at hænge sammen, når man dækker så krævende en sportsgren som sejlsport.

Det er derfor en lykkelig Mick Anderson der kan melde ud om sit nye samarbejde, hvor det verdensomspændende billedbureau Getty Images nu skal distribuere og sælge Micks sejlsportbilleder på globalt plan.

Mick Anderson som driver websitet Sailingpix.dk og Getty Image indledte deres samarbejde i går i forbindelsen med åbningen af årets begivenhed på den olympiske sejlsportsscene – VM i Santander, Spanien.

Se eksempler på Mick Andersons foto i galleriet her

Samarbejdet med Getty kommer naturligvis til at betyde meget mere arbejde, når Mick er på vandet, for nu skal han også producere billeder af sejlere fra lande, som han ikke tidligere har leveret til: Guatamala, Cypern, Trinidad y Tobago etc. plus de store sejlernationer som England, USA, Holland, Danmark, Tyskland etc.

Det største scoop

Bådmagasinet har tidligere samarbejdet en del med Mick Anderson. Tilbage i tiden var Mick faktisk webredaktør for sitet her, (tænk hvad det ikke kan blive til, red.) - og flere gange har vi her på sitet bragt fotos fra Mick

Se et af Micks tidligere fotogallerier her på sitet: Sail for Gold 2012

Det største scoop var nok da Mick fangede en vis Sir Ben Ainslie, da han for nogle år tilbage hoppede fra hans Finnjolle over på en dommerbåd, og på en noget usædvanlig måde fik fortalt hvad han mente om dem.

Artiklen som blev bragt i forbindelsen med Sir Ben Ainslie 'overfald' på en dommerbåd, blev bragt eksklusivt for Bådmagasinets abonnenter, har du login til sitet kan du læse historien her

Der var kun en fotograf på verdensplan der fik denne episode for evig gjort – Mick Anderson, og billederne blev da også efterfølgende solgt til alverdens maritime medier, ja sågar det helt store nyheds medier måtte til lommerne.

Her fra Bådmagasinet skal der lyde et kæmpe tillykke med Micks nye samarbejde.

ben-ainslie-amok 02_1323550442

Sir Ben Ainslie i en noget 'uheldig' episode tilbage i 2011, for evig gjort af Mick Anderson, og bragt til Bådmagasinets abonnenter. Foto: Mick Anderson