fbpx

Krisen tager livet af bådblad

Inkluder i Newsletter: Ja

Trykte medier er presset hvad end det er aviser eller magasiner, det ville jo være ganske utroværdigt hvis vi ikke her på Bådmagasinet forholdt os til den sandhed, og i Sverige er der lukket en del bådtitler på det seneste.

Nu er turen kommet til England, hvor Time Inc. (UK) Ltd. har meddelt, at udgivelsen af Motorboat Monthly udkommer for sidste gang.

Bladet udkom første gang i 1987 som en konkurrent til Motorboat & Yachting, men i en nylig revidering af markedet, fandt Time Inc. ikke berettigelse og plads til to bådblade til samme målgruppe, i de aktuelle markedsforhold.

Bladet udkommer sidste gang den 18. September.

Det danske marked

Bådmagasinet har gennem de seneste par år ligget ganske stabilt, og præsterer i henhold til Gallup stadig pæne læsertal.

55.000 unikke læsere pr. måned i vores trykte udgave, og vi oplever faktisk fremgang i løssalget, omend de regnes i få hundrede, men kurven er vendt. Abonnement antallet ligger ganske stabilt, så vi tror på den ændring Bådmagasinet har gennemgået, med meget mere turstof - giver pote.

Den elektroniske version af Bådmagasinet har hen over sommeren vist abnorme tal. Vi nåede desværre lige netop ikke de 100.000 unikke - men tæt på. Hele 97.192 unikke brugere i august måned er vi også rigtig godt tilfredse med, et helt utroligt tal, der giver små 190.000 besøg på sitet i den måned, og med Bådmagasinets næsten 6.300 følgere på magasinets facebookside, ja så har vi samlet set aldrig været i dialog med så mange danske sejlere på én måned. 

Opkøbet af Boatindex tilbage i 2013, og vores seneste udvidelse af forretningen med Sail-World.com har naturligvis også hjulpet til denne udvikling hvor begge site støtter op med trafik til Bådmagasinet. Det er dejligt at blive bekræftet i vores strategi ikke kun holder, men bringer Bådmagasinet ind i den nye medieverden med fuld fart på. 

Indspilning i fuld skærm 09-09-2014 073815

Bådmagasinet.dk toppede senest i perioden fra 27. juli til 26. august hvor vi nåede over 97.000 unikke brugere på sitet. 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *