Ny salgsdirektør hos Elvstrøms Sails

Ny salgsdirektør hos Elvstrøms Sails Per Weiskvist starter den 1. november 2014 som salgsdirektør på hovedkontoret i Aabenraa.

Per har en årelang erfaring fra bilbranchen, hvor han har haft en række ledende poster, dels som selvstændig, dels som salgsdirektør og endelig som aktivt bestyrelsesmedlem i en række professionelle bestyrelser.

Med sig i kufferten kommer han med mere end 25 års erfaring inden for salg og service, herunder konceptudvikling med fokus på øget kundetilfredshed.

Klinger navnet Per Weiskvist bekendt i sejlerverdenen er det som hovedmanden bag Visione projektet og som aktiv kapsejler i både ind- og udland.

Direktør Niels Bjerregaard fortæller: 'Vi ser frem til at byde Per velkommen om bord og er sikre på, at Per med erfaring fra en anden industri kan tilføre noget nyt til vores organisation' Selv understreger Per; 'Jeg glæder mig meget til at blive en del af et stærkt hold og at være med til at udvikle Elvstrøm Sails, som har en solid platform med egen produktion og med 60 år på markedet har opbygget en stærk position og et stærkt brand i kronen.'

Samtidig med, at Elvstrøm Sails byder Per velkommen, tages afsked med Espen Kamperhaug som ved udgangen af oktober måned giver roret videre for at vende retur til Norge og overtage ledelsen af familievirksomheden.

 Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder