Solen skinner i Egå

Kl. 13 bød Michael Floor samt Havnebestyrelsesformanden Bjarne Robl velkommen til Egå, som nu for tredje gang lægger kaj og vand til årets flydende bådudstilling.

Tre dage med fokus på udstyr, nye- og brugte både, samt gode tilbud, ja det er hvad der venter dig, på havnen i Egå. Trods en fredag middag/tidlig eftermiddag, ja så er udstillingen faktisk flot besøgt, og hvis ikke der blot udveksles mailadresser på de blokke der er fremme på bordene, så tør jeg godt spå – at der også handles.

EgåFlydende 044

Den flydende lagde flot fra land, godt besøgt og i forrygende udstillingsvejr. Foto: Søren Øverup

DMI havde fra morgenstunden lovet dagsregn over Egå, og deres udsendte var da også draget af sted med sejlertøjet over armen, og her er det heldigvis blevet hængene

Se galleri fra Egå flydende bådudstilling her

– frisk vind, men tørt – genialt udstillingsvejr, så herfra kan vi kun opfordre til at besøge Egå hvor den lokale sejlklub, og alle deres frivillige sørger for hyggelig og god forplejning, lige hvor musikken spiller.

EgåFlydende 055

Både og biler hører ligesom rigtig godt sammen, Audi har lige drøsset lidt godter ud ved indgangen, det er da en fryd for øjet - men måske knabt så godt for pengepungen ...

 

Vi talte med Henrik Reese fra Reese Marin, som også er på plads blandt de 40 udstillere, ’det har været et rigtig godt første halvår, hvor vi har solgt fem stk. af den nye Marex 320 ACC i Danmark og Nord tyskland, og Reese har faktisk også solgt den Marex 320 ACC som udstilles. Båden skal efter Egå til Frederiksværk, så når udstillingen lukker søndag kl. 18.00 sejles båden direkte til Frederiksværk, hvor køberen står klar til at få den leveret, ja bedre start på en bådudstilling er vel svært at forestille sig', slutter Henrik Reese – og så lige ét mojn.

Det siger vi også her fra Egå. Hellerup Havn kalder, hvor Sejlsportsligaen afvikles kommende weekend. Bådmagasinet er naturligvis på plads, vi skal bare lige på tværs af landet, mojn herfra.