fbpx

Samlet bådbranche glæder sig til BOAT SHOW 2015

Inkluder i Newsletter: Ja

BOAT SHOW 2015 arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danboat, så det er nu  igen en samlet bådbranche, som bakker op om bådudstillingen i i Messe C i Fredericia.

Datoerne bliver weekenderne 27. februar til 1. marts og 5.-8. marts 2015. Så det er bare med at få det noteret i kalenderen.

Blandt de nye tiltag på BOAT SHOW bliver et specialområde henvendt til vandsport, lettere fartøjer og sjov på vandet. Her vil man blandt andet kunne finde kanoer, kajakker, surfbrædder, vandski og de meget populære SUP - Området vil afspejle, at det ikke behøver koste mange tusinde kroner at komme på vandet og det vil ikke mindst være rettet mod det yngre publikum.

Tempo glæder sig
Tempo Bådsalg A/S i Ishøj er blandt de virksomheder, der har været hurtige til at melde sig på udstillerlisten. 

”Vi har savnet at komme på indendørs bådudstilling her i februar/marts, som er den rette sæson for den slags, så vi kan næsten ikke vente, til det går løs i ’15. Vi er altid glade for at komme i Fredericia, som ligger centralt i landet, er nemt at komme til, og som har fine faciliteter og et professionelt team”, lyder det fra indehaver Henrik Jørgensen. 

Trods adressen i hovedstaden oplever Tempo Bådsalg en stor og voksende interesse for de franske Jeanneau sejlbåde hos det vestdanske bådpublikum.

X-Yachts fordobler på næste års BOAT SHOW

Efter flere års fravær på danske bådudstillinger var X-Yachts med succes blandt udstillerne på BOAT SHOW i Fredericia i 2013.

Deltagelsen gentages derfor på BOAT SHOW 2015 – denne gang dog med en dobbelt så stor stand. Den ekstra plads betyder, at Haderslev-værftet viser hele fire modeller fra 35 til 45 fod, fortæller X-Yachts´ salgsdirektør Flemming Ancher.

Således vil publikum på årets eneste indendørs danske bådudstilling i 2015 kunne komme tæt på Xc 35, Xc 45, Xp 38 og Xp 44, hvor førstnævnte netop er nomineret til European Yacht of the year i kategorien Luxury Cruiser.  

Gør et auktions kup på bådudstillingen

Var det noget med en komplet udstyret og spritny glasfiberjolle til en billig penge?

PåSom noget nyt får de besøgende udstillingen igennem mulighed for at byde på en lækker båd af mærket Nydam 470 Fisk fra danske Nydam Boats.

Hvordan budlysten og buddenes størrelse udvikler sig i løbet af Boat Show, er naturligvis ikke til at forudsige, men chancen for måske at erhverve sig jollen til en særdeles fornuftig pris er absolut til stede.

”Der er tale om en komplet pakke med Honda motor, trailer, hyndesæt og startkit til en værdi af i alt knap 60.000 kroner. Så det bliver virkelig spændende, hvad det vindende bud i sidste ende lyder på”, konstaterer Lars Søndergaard, projektchef i MESSE C Fredericia.

Som navnet Nydam 470 Fisk mere end antyder, er båden ideel til fritids- og erhvervsfiskere. Og joller til fiskeri er da også et stort markedsområde for Sønderborg-virksomheden Nydam Boats, som har udviklet og produceret glasfiberbåde siden 2006 og alubåde siden 2008.

Kurs mod fjerne kyster

På bådudstillingens anden weekend – mere præcist lørdag den 7. marts 2015 – går Mikkel Beha Erichsen på scenen for at fortælle om alle de udfordringer, der følger med, når man slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. 

Han fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Desuden vil den populære tv-vært naturligvis vise klip fra ”Kurs mod fjerne kyster” og fortælle om alt det, man ikke ser på TV.

BOAT SHOW 2015




Seneste nyheder





Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *