Europæisk topmøde hos Volvo Penta

Volvo Penta er på vej med noget ganske interessant. Det fik deltagerne på dette 'mini-seminar' en grundig gennemgang og instruktion af, hvor de oplevede den nyeste teknologi med deres IPS systemer, Glass Cockpit system (i samarbejde med GARMIN), Joystick docking og Dynamic Positioning System.

Fra Danmark deltog Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg A/S, Michael Floor, Floor Marine A/S, Århus, Ole Risbjerg, Risbjerg Marine A/S, Carsten Damkjær, Shipcenter A/S, Kristian Fleischer, YAMA-TEK A/S samt Peter Bertelsen, Volvo Penta Danmark.

Alt blevet gennemgået teknisk på skolebænken og efterfølgende afprøvet, og set i funktion på testecentrets flåde, der bl.a. omfattede en Windy 52, en Targa 44 og Targa 32 og en Absolut 55.

'Det har været en lærerig og spændende oplevelse', siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Der er ingen tvivl om, at den teknologiske udvikling vil vinde mere og mere indpas i måden at tænke båd på. Ikke mindst fordi det gør mange rutiner lettere og enklere og dermed sikrere.

Mere info om Volvo Penta på : www.volvopenta.dk

Læs også yderst spændende artikel i Bådmagasinet som er på gaden fra på torsdag om fremtidens teknologi. Som en bil der kan parkere af sig selv, skal fremtidens både naturligvis også kunne lægge til automastisk - lige som havnemanøvre er noget båden selv kommer til at finde ud af ... Køb juli udgaven af Bådmagasinet i din kiosk. eller elektronisk her på sitet fra mandagVendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder