fbpx

Europæisk topmøde hos Volvo Penta

Inkluder i Newsletter: Ja

Volvo Penta er på vej med noget ganske interessant. Det fik deltagerne på dette 'mini-seminar' en grundig gennemgang og instruktion af, hvor de oplevede den nyeste teknologi med deres IPS systemer, Glass Cockpit system (i samarbejde med GARMIN), Joystick docking og Dynamic Positioning System.

Fra Danmark deltog Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg A/S, Michael Floor, Floor Marine A/S, Århus, Ole Risbjerg, Risbjerg Marine A/S, Carsten Damkjær, Shipcenter A/S, Kristian Fleischer, YAMA-TEK A/S samt Peter Bertelsen, Volvo Penta Danmark.

Alt blevet gennemgået teknisk på skolebænken og efterfølgende afprøvet, og set i funktion på testecentrets flåde, der bl.a. omfattede en Windy 52, en Targa 44 og Targa 32 og en Absolut 55.

'Det har været en lærerig og spændende oplevelse', siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Der er ingen tvivl om, at den teknologiske udvikling vil vinde mere og mere indpas i måden at tænke båd på. Ikke mindst fordi det gør mange rutiner lettere og enklere og dermed sikrere.

Mere info om Volvo Penta på : www.volvopenta.dk

Læs også yderst spændende artikel i Bådmagasinet som er på gaden fra på torsdag om fremtidens teknologi. Som en bil der kan parkere af sig selv, skal fremtidens både naturligvis også kunne lægge til automastisk - lige som havnemanøvre er noget båden selv kommer til at finde ud af ... Køb juli udgaven af Bådmagasinet i din kiosk. eller elektronisk her på sitet fra mandag









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk bræt ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...





Udvalgte artikler *