Kurs mod fjerne kyster 'live'

Flere end 600.000 tv-seere fulgte med hver uge, da rejseprogrammet "Kurs mod fjerne kyster" gik over skærmen på TV 2 i foråret.

I otte programmer fulgte man Mikkel Beha Erichsen, hustruen Marian og deres tre sønner på deres fantastiske sørejse ombord på Havana fra hjemlige farvande over Caribien til Costa Rica i Mellemamerika.

Mens sønnerne Emil og Theis fortsætter på deres tre år lange sørejse jorden rundt, mønstrede resten af familien af i Costa Rica, og det kommer de besøgende på næste Fredericia Boat Show til gode.

På bådudstillingens anden weekend – mere præcist lørdag den 7. marts 2015 – går Mikkel Beha Erichsen nemlig på scenen for at fortælle om alle de udfordringer, der følger med, når man slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr.

Han fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Desuden vil den populære tv-vært naturligvis vise klip fra "Kurs mod fjerne kyster" og fortælle om alt det, man ikke ser på TV.

"Kurs mod fjerne kyster" fik særdeles høje karakterer af seerne, der var kæmpe interesse på de sociale medier, og Mikkel Behas foredrag trækker fulde huse i øjeblikket. Så vi er rigtig glade for at kunne præsentere ham på Boat Show, hvor han næsten ikke kan finde et mere interesseret og relevant publikum, udtaler Lars Søndergaard, projektchef i MESSE C Fredericia.

Foredraget på Boat Show-scenen er naturligvis gratis, når entreen er betalt, og det bliver blot en af mange begivenheder og events, som gør Boat Show ikke bare til en bådudstilling, men en totaloplevelse for hele familien, påpeger Lars Søndergaard.

Fredericia Boat Show løber af stablen den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015.

Se mere på www.boatshow.dkVendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder