Oakley Capital Ltd. køber North Sails Europe

Oakley Capital, der for nogle måneder siden købte den amerikanske del af North Sails, har nu også købt North Sails Europe, North Sails A/S, og sammen med North Technology Group vil hele den verdens omspændende sejlmagerkoncern blive samlet under ét tag.

I en kort kommentar til Bådmagasinet og den pressemeddelelse, som er gået ud til den engelske børs i dag, supplerer bestyrelsesformand Ib Ussing Andersen: 'Det bliver stærkt og kunne få fokus på de lokale markeder. Danmark får ansvaret for hele Skandinavien samt Tyskland, som interesseområde, så der er rigeligt at tage fat på' og fortsætter – 'med 15 lofter i 13 lande, så er det givet at den nye ledelse kan opnå rationaliseringer, som vil gøre North Sails endnu mere konkurrence dygtig i fremtiden'

Vi spurgte Ib Ussing om hvem de nye ejere egentlig er, og hvad er det de vil med North Sails?

'Peter Dubens, manager i Oakley Capital er selv sejler, og det er i det hele taget et ganske ungt team med hjertet det rette sted. De elsker North brandet, og vil med sikkerhed udvikle forretningen, og arbejde seriøst med de muligheder et samlet North Sails world-wide vil bringe'

Med Oakleys køb af North Sails lofts i Europa og New Zealand, styrkes mulighederne for at skabe et yderst konkurrence dygtigt produkt. North Sails har altid arbejdet tæt sammen med Americas Cup, Vendee Globe og Volvo Ocean Race, blot for at nævne nogle af de største events i verden der benytter sig af North Sails.

Læs også: North Sails brand og vækst skal styrkes

Nu udstår der blot for Oakley Capital at få forhandlet aftaler på plads med de sidste lofter rundt omkring i verden: Australien, Japan, Sydamerika, Syd Afrika samt to små lofter i Europa.