Forberedelserne i gang til Boat Show 2015

Forberedelserne er nu gået i gang til 2015-udgaven af Fredericia Boat Show, som traditionen tro afvikles den sidste weekend i februar og den første weekend i marts.

”Vi har for nylig sendt salgsmateriale ud til branchens potentielle udstillere, og responsen har allerede været særdeles positiv. Der er ingen indendørs bådudstillinger i år, så interessen for at sætte bådfolket stævne i 2015 er stor”, fortæller Lars Søndergaard, projektchef i MESSE C Fredericia.

”Desuden synes jeg, man kan spore en større optimisme i branchen i takt med, at Danmark vrister sig fri af krisen, så vi glæder os meget til at danne rammen om den 26. udgave af Boat Show”, tilføjer Lars Søndergaard.

Tempo glæder sig

Tempo Bådsalg A/S i Ishøj er blandt de virksomheder, der har været hurtige til at melde sig på udstillerlisten.

”Vi har savnet at komme på indendørs bådudstilling her i februar/marts, som er den rette sæson for den slags, så vi kan næsten ikke vente, til det går løs i ’15. Vi er altid glade for at komme i Fredericia, som ligger centralt i landet, er nemt at komme til, og som har fine faciliteter og et professionelt team”, lyder det fra indehaver Henrik Jørgensen.

Trods adressen i hovedstaden oplever Tempo Bådsalg en stor og voksende interesse for de franske Jeanneau sejlbåde hos det vestdanske bådpublikum. Derfor er forventningerne store til de to Danmarkspremierer – en 47 fods og en 34 fods Jeanneau – som Tempo blandt andet præsenterer i Fredericia.

Samlet bådbranche

Boat Show arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Danboat, så det er en samlet bådbranche, som bakker op om bådudstillingen i Fredericia. Desuden er Fredericia Boat Show som den eneste i Danmark godkendt og på den internationale kalender hos IFBSO (International Federation of Boat Show Organisers).

Blandt de nye tiltag på Boat Show 2015 bliver et specialområde henvendt til vandsport, lettere fartøjer og sjov på vandet. Her vil man blandt andet kunne finde kanoer, kajakker, surfbrædder, vandski og de meget populære SUP (Stand Up Paddle).

”Området vil afspejle, at det ikke behøver koste mange tusinde kroner at komme på vandet, og det vil ikke mindst være rettet mod det yngre publikum”, fortæller Lars Søndergaard.

Netop de kommende sejlergenerationer er i fokus for arrangørerne, som blandt andet tilbyder gratis adgang for børn og unge under 14 år.

Fredericia Boat Show løber af stablen den 27. februar til 1. marts og 5.-8. marts 2015.
Se mere på www.boatshow.dk

Boat brochure forside 2015