fbpx

Mød X-Yachts ved Palby Fyn Cup

Inkluder i Newsletter: Ja

Lige fra den første X-79 til det nyeste skud på stammen Xc 35, har design og sejlegenskaber altid været nogle af de vigtigste kendetegn ved en X-båd.

X-Yachts er  og har altid været en virksomhed drevet af folk med passion for sejlerlivet, uanset om det gælder tursejlads med familien eller kapsejlads.

2014 viser allerede nu viser 5-års rekordsalg af nye både på det danske marked, hvilket værftet naturligvis er stolte af, hvilket værftet fortæller med en vis stolthed. 

En rekord, der også afspejler sig ved dette års kapsejladser og stævner. Blandt andet er X-Yachts repræsenteret ved Palby Fyn Cup som klart det største bådmærke med hele 45 deltagende X’ere. Fire af de deltagende både sejles af repræsentanter fra værftet.

Udover salgsrekorden af nye både kan X-Yachts tillige melde udsolgt i når det gælder brugte X-ere, hvilket samlet afspejler, at der igen er en positiv stemning på det danske sejlbådsmarked.

X-Yachts vil være at finde i Bogense Marina dagen før starten på Palby Fyn Cup - torsdag den 22. maj i tidsrummet 17:00 til 20:00, hvor de fremviser Xp 33, Xp 38, Xp 44 og Xp 50, som ligesom i fjor vil ligge til kaj i den gamle inderhavn.

X-Yachts hjemmeside




Seneste nyheder





★ Artikel

★ Er CE-mærkning din garanti for sikkerhed?

SailGP

Barselsvikaren - nu med fast job

Kort nyt

KDY Sharks på podiet i Portugal

Kort nyt

Museet for Søfart står til at miste millioner af kroner

Kort nyt

Træk en kajak i automaten på Rørvig Havn

Kort nyt

Sejlsportens store succes: Kvinderne stormer frem

Kapsejlads

Rindom topper verdensranglisten

Kapsejlads

Ocean Globe Race: 5.000 sømil uden varm mad og kaffe?





Udvalgte artikler *