Fusion i bådbranchen

Den 1. maj blev ikke brugt på fløjter og kølige øl i Fælledparken. Næ, Sails Supprt brugte dagen på at få de sidste brikker til at falde på plads, og fusionerer pr. gårs dato med Yacht Management, som har specialiseret sig inden for vedligehold af både, rigarbejde og reparation af mindre skader på sejl- og motorbåde. Den fusionerede virksomhed fortsætter under navnet Sails Support.

Sails Support blev etableret i efteråret 2013 med det formål at tilbyde rens af sejl gennem en ny, effektiv og miljøvenlig teknologi fra USA.

"Vi har set en støt stigende mængde sejl til rens hen over vintersæsonen, og vi er samtidig ved at have godt fat i den mindre maritime del af markedet inden for camping, markiser og solsejl. Men vi har samtidig ledt efter en samarbejdspartner, som kunne styrke forretningen. Det har vi fundet i Yacht Management," siger Morten Halkier, som er direktør i Sails Support.

Yacht Management ejes og drives af Stig Nielsen, som gennem de seneste år har opbygget en højt anerkendt forretning med ekspertise inden for løbende drift af sejl- og motorbåde.

"Jeg har ligesom Morten gået og kigget efter en partner, som kunne give min virksomhed et omsætningsløft, og hvor vi sammen kunne udvikle den fælles virksomhed. Jeg mener, at Sails Support er den perfekte partner," siger Stig Nielsen.

Det sammenlagte selskab vil tilbyde en bred vifte af produkter til såvel den enkelte bådejer som den professionelle del i form af sejlmagere og bådværfter. Forretningsplanen rummer optagelse af en række agenturer og forhandling af udstyr til begge kundegrupper.

"Vi er ikke i tvivl om, at vi sammen vil kunne udvikle selskabet til en stærk spiller på det nordeuropæiske marked," siger Morten Halkier, der i øvrigt har kendt Stig Nielsen siden de sejlede optimistjolle mod hinanden i 1980'erne.

Bag Sails Support står forretningsfolkene Torben Bjørn Christensen og Lars Ive.Seneste nyheder

Ny elegant Xer på vej – se galleri

World Cup, Miami: Stakkels sejlere

Dansk Sejlunion nytænker Diplomsejlerskolen


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen