Mød Yamaha - på Bakken

Lørdag den 26. april bliver Bakken nemlig omdannet til en veritabel "motor-udstilling". Det sker når Yamaha forhandlerne på Sjælland og Fyn i samarbejde med Bakken byder velkommen til "Yamaha på Bakken 2014".

Påhængsmotor, vandscooter og både for millioner

Arrangementet starter helt ude på parkeringsområdet, hvor Yamaha viser nyheden F200 frem sammen med verdens hurtigste vandscooter. 0-30 mph. på kun 1,3 sekund! Derud over kommer DK's vildeste Rib – Fra RibAlex med hele 600 Yamaha heste. Trolling Centrum viser en rigtig "fiskemaskine" frem og Leif Larsen kommer med flere spændende nyheder fra Yamarin.

Prøvekør alle Yamaha nyheder 2014

Arrangementet starter allerede først på formiddagen, hvor publikum kan prøvekøre de helt nye sprøde 2014 modeller – herunder DANMARKSPREMIERE af den spændende nyhed Yamaha XTZ1200AE Super Ténéré. Prøvekørslerne foregår på en afmærket bane uden for Bakken. Der vil desuden være mulighed for prøvekørsel af Yamaha børnecrossere.

Motorcykeloptog inde på selve Bakken

kl. 13 stiger Pjerrot på en af motorcyklerne og kører i spidsen for de andre i optog ad forlystelsesparkens gader og stræder for til slut at ende ved Friluftsscenen. Her bliver de mange maskiner udstillet resten af eftermiddagen sammen med Yamahas produktlinje af MC, scootere,bådmotorer, ATV samt Hi-Fi.

Under 'Yamaha på Bakken'-træffet trækkes der lod om en Yamaha PW50 til en værdi af henholdsvis 10.000kr. samt en Yamaha løbecykel og udstyr. Vinderne trækkes om eftermiddagen.