Hvem har nappet gassen til Weber grillen ?

Hvis du vil sejle miljøvenligt med din påhængsmotor, så er Propan en af de mest miljøvenlige energikilder, vi har. Ved forbrænding af gas afgives der kun vand og CO2. Gas forurener hverken jord eller grundvand, og gas har ingen negative virkninger på miljøet.

I en 5 hk motors samlede levetid ryger der ganske meget benzin ud i vandet med udstødningen; Det kan være helt op til 300 liter, og ofte spildes der også lidt, når der tankes.

Derfor kan det give rigtig god mening, at købe en ny motor som kan køre på gas, f.eks. til gummibåden.

Hvis det så også er den samme gastype/-flaske du bruger til bådens gaskomfur, skal du kun have én type gasflaske ombord i fremtiden. Men pas på at børnene ikke brænder det hele i i gummibåden, så der ikke er noget til pantryet, når bøffen skal steges eller brødet skal bages.

LEHR påhængsmotorer er produceret på en 4 takts motor som basis model. Motorkomponenterne kommer fra verdens største producent af påhængsmotorer, men drivmidlet er erstattet af Propangas der er en effektiv, fleksibel og miljøvenlig energikilde.

Watski har lavet en distributionsaftale i Norden med Lehr på marineprodukter. Lehr producerer også græsslåmaskiner, buskrydder mm. alle med det miljøvenlige Propan som drivmiddel.

Watski forhandlerne sælger 2,5 hk, 5 hk, 9,9 hk motorer samt gaspatroner, og løber du tør, napper du bare din 11 kg gas fra Webergrillen eller bådens komfur.

I Danmark udfører AFI Marine A/S i Århus service på motorerne

Se mere på Watski's hjemmeside