Riggerne i Svendborg – nye produkter og sponsor for OL-sejlere

Her ved sæsonstart 2014 er Riggerne blevet, dels ny skandinavisk distributør af Axxon kulfibermaster, dels ny sponsor for Sejlerlandsholdet.

Riggerne ”Mast2Keel” i Svendborg, som blandt andet er forhandler Gleistein Ropes, er for nylig blevet en af Dansk Sejlunions nye sponsorer for Sejlerlandsholdet for perioden frem til OL 2016 i Rio de Janeiro.

Målet med sponsoratet er, at firmaet som partner for Sejlunionen og med direkte kontakt til OL-sejlerne kan være med til at levere tovværk og optimere den løbende rig på OL-bådene, hvor blandt andet vægt og styrke kan være afgørende for bådenes performance. Samtidig kan man få OL-sejlernes input til eksisterende produkter samt ideer til udvikling af nye.

Riggerne i Svenborg udtrykker glæden over sponsoratet således: "Vi i Riggerne er super glade for at være en del af dette utrolig spændende og givende samarbejde, og vi forventer meget af de næste års samarbejde om optimering af tovværket til kapsejladserne - og ikke mindst OL i 2016." 

Riggerne er også for nylig blevet skandinavisk distributør af kulfibermaster fra Axxon Composites  som producerer højkvalitets kulfibermaster til one-off samt serieproducerede både. Deres master sad f.eks. på nr. 1, 2 og 3 i Transat Jacques Vabre 2013.

Riggerne tilbyder som riggerværksted en høj kvalitet i rigning (master, tovværk og wirer) for alle typer sejlbåde, samt driver en webshop med rullesystemer og rig-dele. Firmaet er dansk ejet og drevet af aktive sejlere med over 20 års erfaring i bådbrancen. De flyttede fra Kerteminde til Frederiksø i Svendborg sidste år i juni 2013, og rådgiver og forhandler tovværk, rullesystemer, storsejlsslæder, aluminium- og kulfibermaster, bomme, spilerstager, bovspryd, rig-fittings, snap sjækler mm. Desuden kan tilbydes muligheder indenfor vinteropbevaring og service af mast og rig til sejlbåde.

Riggerne i Svendborg kan besøges på deres stand på CPH Maritim Festival den 27. februar til 2. marts.

 

 Seneste nyheder

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

Kort nyt

Duel jorden rundt: Kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger båd

Vendée Globe

Bossen i store problemer - måskeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder