fbpx

Floor & Lund Marine fusionerer

Inkluder i Newsletter: Ja

Ved årsskiftet den 1. januar 2014 fusionerede virksomhederne Lund Marine og Floor Marine. Virksomheden hedder fra nu af: Floor & Lund Marine A/S og har til daglig huse i Risskov. Med sammenlægningen af de to virksomheder skabes en af landets stærkeste og mest kompetente virksomheder med salg og service af lystbåde. Floor & Lund Marine vil i fremtiden kunne tilbyde fritidssejleren en bred vifte af produkter og services.

Floor & Lund Marine vil sælge stort set alle typer lystbåde – små og store – sejl og motor – nye og brugte både. På de store både vil hovedvægten blive lagt på sejl- og motorbåde fra Bavaria, de innovative hybridmotorbåde fra Greenline samt sejlbåde fra franske Dufour.

På mindre motorbåde, er der truffet aftale om forhandling af Quicksilver og Bayliner, ligesom Mercury og Mercruiser motorer vil være en del af programmet.

Volvo Penta Center

"På den tekniske side vil vi blive det største østjyske Volvo Penta Center, med salg af Volvo Penta produkter og autoriseret service på alle typer Volvo Penta motorer til fritidssektoren. Floor & Lund Marine råder over et stort og moderne værksted, hvor alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse kan klares. Vi vil ligeledes disponere over fem fuldt udrustede servicebiler med kvalificerede mekanikere, der arbejder i hele landet", fortæller Henrik Lund.

Floor & Lund Marine vil videreføre den detailbutik med udstyr, som Lund Marine har drevet siden 1988. Fokus vil dog blive lagt på de mere tekniskorienterede varer og specielt på motordele. Aktiviteterne i virksomheden vil tage udgangspunkt i Floor Marines nybyggede lokaler på Stokagervej 23 i Risskov ved Aarhus.












Udvalgte artikler *