fbpx

Bådmagasinet i Sail-world.com samarbejde. Dan Ibsen ny redaktør

Inkluder i Newsletter: Ja

Det er ikke mindre end verdens største website for sejlsportsnyheder med kapsejlads, cruising og marine-business to business, der nu bliver en del af Bådmagasinets og ikke mindst Boatindexs fremtidige aktiviteter. Dan Ibsen bliver ansat som direktør og redaktør, og i ejerskab med Bådmagasinet skal Sail-World.com vokse sig endnu større i Europa.

Sail-World.com er gennem de seneste 12 år blevet det mest besøgte maritime website verden over, når det handler om sejlsportsnyheder. I gennemsnit besøger små 400.000 sejlere månedligt sitet, der '24/7' - kloden rundt - bringer nyheder om sejlsport.

Nu sætter Sail-world.com fuld fokus på Europa, når Bådmagasinet i samarbejde med Dan Ibsen skal stå for udviklingen af sitet samt det redaktionelle indhold i tæt samarbejde med øvrige freelance journalister.

"Det er en fantastisk historie Rob Kote, ejeren af Tetra Media i Australien som driver sail-world.com kan berette. Konceptet er vanvittigt stærkt, og bliver endnu stærkere når Sail-world.com deles op i endnu flere kontinenter", udtaler Dan Ibsen om sit fremtidige virke.

Indtil nu har Sail-World.com fokuseret indsatsen i Asien, Australien, New Zealand og Nordamerika, og nu kommer Europa så for alvor til. Med artikler produceret kloden rundt, på tværs af tidszonerne, vil der altid være nyheder at hente på sail-world.com, som månedligt har 400.000 unikke brugere med ca. 700.000 besøgssessioner! Da Sail-world.com toppede under Americas Cup nærmede de unikke brugere sig 660.000.

"Det er jo tal der ligger langt væk fra lille Danmark, men tal som det skal blive spændende at arbejde med" udtaler Søren Øverup fra Bådmagasinet. "Er man som maritim virksomhed på eksportmarkedet, eller sælger både via Boatindex, så kan du med én annonce nå hele Europa, eller sågar hele verden! Det er helt unikt, ja næsten uvirkeligt at tænke på, men ikke desto mindre bliver det muligt på Sail-world.com", slutter Søren Øverup.

Den australske ejer af Sail-World.com Rob Kothe, som startede de maritime websites tilbage 2000, udtrykte ved underskrivelse af aftalen på Rungsted Havn: "Europa er uden tvivl det vigtigste sejlsports område i verden, med 48 medlemslande af International Sailing Federation. Kontinentet huser flere større sejlsportsbegivenheder end noget andet kontinent, så denne ekspansion i Europa er et stort skridt fremad for Sail-World, der har indtil nu haft det meste af sin trafik fra Amerika og Asien-Stillehavs områderne."

Kothe fortsætter: "Sail World Europe bliver en stærk samarbejdspartner for os med kombinationen af Dan Ibsens store erfaring og viden indenfor international sejlsport samt Baadmagasinet Aps som et af Skandinaviens mest velanskrevne og komplette maritime mediehuse samt pionerer på print og online omåderne."

Sail World Europa ApS - 1

De nye ejere af Sail-World Europe, fra venstre Lars Kiær, Dan Ibsen og Christina Igel sammen med Sail-Worlds ejer Rob Kothe og webmaster Jedda Murphy samt yderst til højre Søren Øverup. Foto: Lennart Møller Madsen

 

Dan Ibsen har med sit enorme internationale netværk, sin meget store viden om og erfaring indenfor sejlsport, dels som sejler, dels fra sit tidligere virke som Dansk Sejlunions generalsekretær, forudsætningerne som skal til for at løfte opgaven, så det er et 'perfect match' mellem Dan Ibsen og Bådmagasinet, der nu åbner store muligheder for dette setup.

Sail World Europe ApS, der fremadrettet har eneretten til alle europæiske sites, er stiftet som et samarbejde mellem Dan Ibsen og Bådmagasinet ApS, hver med en ejerandel på 50 %, og skal i samarbejde udvikle og drive de maritime websider i Europa.

Se også nyheden, som nu går verden rundt på Sail-World.com her









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *