fbpx

Navico udvider

Inkluder i Newsletter: Ja

Navico Holding AS, moderselskab til Simrad mærket, og Consilium AB har i dag meddelt, at Navico har erhvervet sig Consilium, der er en radarvirksomhed.

Som en del af transaktionen vil Navico overtage alle operationer af radarvirksomheden i Italien, herunder forskning og udvikling, produkt management og produktion. Navico og Consilium har også indgået en salgs- og distributionsaftale. Som en del af denne aftale, vil Consilium fortsætte med at sælge og servicere Consilium Selux radarlinjen og vil også begynde at distribuere Navicos komplette portefølje af Simrad professionelle produkter i hele sit globale salgs-og distributionsnetværk.

Dette strategiske opkøb vil styrke Navicos position på markedet for marineelektronik. Leif Ottosson, President & CEO for Navico Holding AS, udtaler: "Det professionelle marked er en strategisk prioritet for vores vækstambitioner. Med købet af Consilium  og salgs- og distributionsaftalen vil vi få en meget stærk gennemprøvet teknologi og produktportefølje, der vil bidrage til at drive vores fortsatte ekspansion og succes indenfor denne sektor".

LeifOttosson Navico

Leif Ottosson

Som en del af opkøbet udbygger Navico sit kernepersonale med et yderst talentfuldt hold af professionelle radareksperter fra design til produktion og salg.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *