fbpx

Nu forhandles Elan igen i Danmark

Inkluder i Newsletter: Ja

En ny serie af spændende sejlbåde, Elan fra Elan Yachts i Begunje i nordslovenien, har set dagens lys. Pigsborg Marine i Kolding er blevet dansk forhandler for det slovenske sejlbådsmærke. Samarbejdet er kommet i stand efter Blue Yachting i Bremen i Tyskland fik forhandlingen af Elan sejlbåde for Danmark og Tyskland.

Elan har tidligere været forhandlet i Danmark af J Marine ved Jesper Strand, der i marts måned valgte at stopper forhandlingen af bådmærket.

I samarbejde med tysk forhandler

Pigsborg Marine og Blue Yachting har i flere år samarbejdet om det franske mærke Harmony Yachts, det fald naturligt at forsætte med Elan, da muligheden bød sig. Valget faldt på Elan, da Ulrich Schürg, indehaveren af Blue Yachting, går ind for anderkendelsen der ligger i at være nomineret i European Yacht for the Year. De fleste mærker, han forhandler, har på et tidspunkt været nomineret. Elan har siden 2005 haft syv nomineringer og tre kåringer. Det må siges at være en stærk anderkendelse. Samtidig har Elan to serier, der tilsammen dækker markedet rigtig godt, inden for hurtige sportslige sejlbåde og lækre turbåde med højt komfort niveau.

Oplev bådene på Düsseldorf

Elan-bådene blev præsenteret på den internationale bådudstillingen Boot i Düsseldorf fra den 18. til 26. januar 2014. Hele tre modeller udstilles, Elan 320 Performance, Elan 360 Performance og Elan 400 Performance. Fokus er langt på Düsseldorf, da Bella Centeret ikke afholder stor indendørs bådudstillingen i 2014, som de ellers vanen tro gør hvert andet år.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *