fbpx

Læg til og fra alene - nyt hjælpemiddel!

Inkluder i Newsletter: Ja

Flere og flere af os sejler med kun to i båden, og det kan i praksis tit betyde, at man er alene om det meste. Desuden er det en drøm for mange at kunne bruge båden helt for sig selv. Når først man er der ude, er det sjældent et problem at sejle solo - der er god plads, og man kan tage den tid man trænger til manøvre osv. 

Bekymring 

Faktisk er det havnemanøvrene, specielt at lægge til alene, som er den største forhindring. Måske blæser det op mens man er ude, og det kan være, der ikke er nogen på kajen til at hjælpe med linerne. Den bekymring afholder mange fra at begive sig ud på vandet på egen hånd.

Ny brugsværdi

Men udstyrsproducenterne kommer os i møde på flere og flere punkter. OneSailor er et fender-system du nemt kan montere på din egen bådplads. Som du kan se i filmen her, bliver det pludselig en leg at lægge til og fra - selv om der ikke er nogen til at hjælpe. Den frihed kan jo give båden en helt ny brugsværdi! OneSailor blev indstillet til en DAME Award under METS, dog uden at få prisen. Mere info her.

Check systemet ud i filmen nedenfor: