fbpx

Ny webshop til sejlsporten

Inkluder i Newsletter: Ja

Saildirect er Danmarks nye indkøbssted for sejlere, klubber og foreninger. Saildirect er lokaliseret i Kolding, men det er primært på nettet, at du vil kunne finde butikken. Ejeren er Kim Skovgaard har før drevet en online shop, men han har også import og salg af Joker Boat fra Italien.

Hvad kan shoppen tilbyde?

Kim Skovgaard udtaler: "Vi håber at kunne hjælpe sejlere i alle klasser, kølbåde, robåde og joller. Samtidig vil vi have stor fokus på at servicere klubberne og foreningerne med grej. Vores nye sortiment gør, at klubben kan nu handle et sted og få næsten alt det, de skal bruge. Vi kan levere bøjerne til træning eller kapsejladsen inklusiv anker og det nødvendige tovværk, værktøj til værkstedet og reservedele til bådene, pokaler og medaljer, teamtøj med tryk/broderi og alt udstyret sejlerne og trænerne står og mangler i daglig dagen".

Vil sponsere events

Saildirect forventer at være tilstede ved de største sejlsportsbegivenheder i Danmark. Her medbringer virksomheden deres mobile shop og værksted. "Derved kan vi hjælpe sejlerne direkte på stedet med alt fra reparation eller blot ved levering af et nyt beslag. Vi regner også med at sponsore flere events og ikke mindst teams for at støtte den aktivitet, der er rundt omkring i landet, og måske vi får tid til at komme lidt rundt på havnene om aftenen og hilse på klubberne".

Saildirect åbnede deres webshop den 1. marts, og Kim Skovgaard har brugt sæsonen på at få lagt alt på rette hylde, så virksomheden kan yde den rigtige service.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *