fbpx

Årets første flydende udstilling åbner idag - se video

Inkluder i Newsletter: Ja

Hanseboot, som jo nok bedst er kendt for deres store bådudstilling i Hamborg, står også bag årets første store flydende bådudstilling i Neustadt.

Det er Tysklands største flydende bådudstilling, som løber af stablen denne weekend i Ancora Marina, Neustadt, og flere danske forhandlere er at finde blandt udstillerne på listen.

Herik Reese fra Reese Marin udstiller bl.a. den prisvindende Marex 320, og Reese udtaler til Bådmagasinet: "Det er altid dejligt at komme på bådudstilling. Der sker pludselig noget oven på en lang vinter, om end der har været godt gang i brugt båds salget gennem foråret. Det godt at få vist de nye modeller frem, for et ganske interessant og vigtigt publikum ogmarkedet for os," slutter Henrik Reese, som bestemt ikke regner med at tage de tre både med hjem som udstilles på bro U – for øvrigt Reese Marins faste plads på Neustadt.

Udover både fra Reese Marin er Nordship samt X-Yachts på plads i Neustadt, hvor udstillingen holder åbent hver dag fra 10 – 18 frem til søndag aften.

 

Se mere om Tysklands største flydende bådudstilling her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *