fbpx

Sailing Aarhus vokser - surfklub vil lege med

Inkluder i Newsletter: Ja

 

Sailing Aarhus bestyrelsen besluttede enstemmigt på seneste bestyrelsesmøde at imødekomme ansøgning fra Århus Windsurfing Klub om at blive optaget i Sailing Aarhus. Med Århus Windsurfing Klub repræsenterer Sailing Aarhus nu seks sejlklubber og mere end 3.000 medlemmer. De øvrige medlemsklubber er Kaløvig Bådelaug, Egå Sejlklub, Aarhus Sejlklub, Sejlklubben Bugten Aarhus og Marselisborg Sejlklub. Egå Sejlklub udtræder dog af Sailing Aarhus efter eget ønske ved udgangen af 2013.

Thomas Capitani udtaler til Bådmagasinet: "Det er super godt, at vi nu er seks sejlklubber, fordi det viser, at der stor tillid til det arbejde, vi laver i Sailing Aarhus. En klub der kan se, at de kan bidrage. Konceptet er langtidsholdbart. I Aarhus samarbejder vi, i en tid hvor man ser mange små klubber. Vi bruger hinanden og finder de områder, hvor vi kan skabe en fælles interesser. Vi bor i den samme kommune - de styrker os, når vi skal. Idrætspolitisk er sejlsport nogle af de små. Vores ønsker vejer ikke nær så tungt som fodbold og atletik. Derfor er det vigtig, at vi samarbejder".

"Vi er nu klar til at gå ind i et sportsligt samarbejde med de øvrige klubber i Sailing Aarhus", siger formand Allan Tambo Christiansen og fortsætter, "med god opbakning fra Aarhus Kommune fik vi i 2009 etableret et flot klubhus med brætopbevaring ved Åkrogen. Men forud var gået nogle år som hjemløs, og vi har brugt de seneste år på at få skabt en sund drift og nogle gode træningsaktiviteter. Det er nu lykkedes så godt, og vi ser medlemskabets af Sailing Aarhus som en naturlig, spændende og ny fase i klubbens liv".

Århus Windsuring Klub er én af Danmarks største og ældste surfklubber, stiftet i 1983 med over 200 medlemmer. Århus Windsurfing Klub er medlem af Dansk Sejlunion og Idrætssamvirket Aarhus og har en meget ambitiøst træningsmilø og en række attraktive rekrutteringsaktiviteter.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *