Ny forhandler af Salona Yachts i Danmark

Salona Nordic Danmark er navnet på den nye forhandler i Danmark, der skal varetage salget af de smukke og hurtige Performance Cruiser fra kroatiske Salona Yachts. Salona Nordic Danmark er etableret af bådmægler Tobias Schmidt Larsen, der også driver bådmæglervirksomheden YachtBroker Nordsjælland, som er en del af bådmæglerkæden YachtBroker. Salona Nordic Danmark indgår i det nordiske strategiske samarbejde "Salona Nordic".

Skærmbillede 2013-04-24 kl. 15.29.29

Salona Yachts får ny dansk forhandler

Tobias Schmidt Larsen udtaler: "Salona Nordic er et unik sambejde mellem Salona forhandlerne i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Ved fælles indsats er det vores mål at få sat Salona Yachts på den nordiske landkort. Via vores samarbejde drager vi fordel af en fælles markedsføringsplatform – herunder fælles hjemmeside, annoncering og grafisk arbejde. Det er også en stor styrke, at vi kan hjælpe hinanden ved messedeltagelse, prøvesejladser og lån af demo/visningsbåde".

Optimisme til det danske marked

I skrivende stund oplever Salona Nordic allerede en stigende interesse og vækst. "Min kollega i Salona Nordic, Michael Berg fra Sverige har siden sin opstart i august 2012 solgt seks både fra Salona – et ganske tilfredstillende resultat efter så kort tid. Det giver god grund til optimisme i forhold til Salona på det danske marked. Jeg ser frem til at udvikle min forretning med nybådssalg og ser kombinationen med YachtBroker som endnu en styrke – da købere af ny båd ofte har en brugt, der skal afsættes eller indbyttes inden et nybådskøb kan realiseres", slutter Tobias.

Program og gode tilbud

Salona Yachts bygger Perfomance Cruiser i størrelsen fra 33 til 60 fod. Alle bådene bygges med stålramme i rustfrit stål samt vandtæt agter og forskib, hvilket gør sejladsen endnu mere sikker. Alle modellerne har høstet stor ros fra diverse bådanmelder for deres gode sejlegenskaber, flotte design og pæne interiør.

Prøvesejl en Salona

På lørdag den 27. april 2013 er det muligt at prøve en Salona 35 eller 38. Prøvesejladsen foregår fra Kullavik Havn, der ligger 25 km syd for Göteborg. Tilmelding sker hos Tobias Schmidt Larsen på tlf. +45 2184 6982 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Det er gratis at deltage og Salona Nordic giver lidt til godt til ganen.Seneste nyheder

Vand ovenfra kan ødelægge en båd

I isolation på Martinique

Kommer der vind i sejlene, igen?


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen