Fin premiere på 4Racing

I den forgangne weekend blev træningsarrangementet 4Racing by Elvstrøm Sails afholdt i Aabenraa. Desværre var det få, som var klar grundet en lang vinter, men de fremmødte både og besætninger fik to indholdsrige dage på fjorden.

Kort baner med action

Konceptet er simpelt – høj intensitet og individuel coaching om bord på bådene med efterfølgende debriefing på land. Alt på op/ned baner med kort startlinje som bevirker, at her sker der noget! Det giver resultater, noget også deltagerne oplevede og gav stor ros for til arrangørerne fra Aabenraa Sejl Club og Elvstrøm Sails.

Det er første gang Elvstrøm Sails arrangerede 4Racing i Aabenraa, men med en så god premiere, er det allerede besluttet, at dette skal gentages næste forår. "Med kombinationen af flot vejr, glade sejlere og en supergod arrangørgruppe fra Aabenraa Sejl Club, siger det sig selv, at dette skal gentages", udtaler Espen Kamperhaug fra Elvstrøm Sails.

X-Yachts Hans Viggaard og Co gjorde store fremskridt

Hans Viggaard og besætning gjorde store fremskridt i løbet af weekenden

Der var også stor begejstring fra deltagerne, der blandt andet udtalte:"Jeg ville bare lige sige jer og hele Elvstrøm holdet tak for alle tiders arrangement i weekenden. Vi fik super meget ud af det – det var lige, hvad vi havde behov for her i starten af sæsonen".

Kom til 4Racing i Egå

"De, som af en eller anden årsag ikke fik benyttet anledningen forrige weekend, får mulighed for at tilmelde sig til et tilsvarende arrangement i Egå ved Aarhus den 25. maj 2013. Dog varer arrangementet kun en dag", slutter Espen Kamperhaug.Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Kapsejlads

'Frostboksen' i nyt angreb på Round Denmark Race Inshore

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Drabant 38 - rummelig familiebåd & hurtig kapsejler

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"