Faurby Yacht flytter til større domicil i Middelfart

Efter 37 år i Skærbæk flytter Faurby til større og mere tidssvarende lokaler i Middelfart. Direktør Thomas Dan Hougaard udtaler: "Det er selvfølgelig vemodigt at forlade en fantastisk placering lige ved vandet, men faciliteterne i Middelfart understøtter langt bedre vores planer om en fortsat international vækst. Vi får nu 2.200 m2 under tag, herunder 300 m2 snedkeri og 1.200 m2 montagehal i ét plan, som giver os mulighed for at producere vores kvalitetsprodukter under ideelle forhold".

Middelfart Lystbådehavn byder på gode faciliteter og direkte adgang til et smukt og varieret sejlområde, der giver Faurby rig mulighed for at vise deres bådene frem. Der vil naturligvis blive mulighed for at opleve de nye faciliteter i forbindelse med en reception først på sommeren. Faurby værftet slutter af i Skærbæk med Åbent Hus i weekenden den 13. - 14. april 2013, hvor man får mulighed for at besigtige både i produktion og prøvesejle samtlige Faurby modeller.

Faurby 360E

Faurby 360E bliver en af de både, man kan prøvesejle ved Åbent hus arrangementet

Stor tilfredshed

"Middelfart Kommune og Erhvervschefen fra Middelfart Erhvervscenter har ydet en stor indsats for at få os på plads i Middelfart, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde. Ligesom vi glæder os til samarbejdet med marinaen, Match Racing Denmark og de øvrige sejlforeninger", fortæller Thomas Dan Hougaard. Borgmester Steen Dahlstrøm er meget tilfreds med, at det er lykkedes at få Faurby Yacht A/S til Middelfart Kommune. "Det er en rigtig spændende virksomhed, der har et stort udviklingspotentiale, og så er der tale om nogle rigtigt attraktive arbejdspladser".

"En god start på året, kundernes positive modtagelse af de nye E-modeller samt flytningen gør, at vi hos Faurby ser lyst på fremtiden", slutter direktør Thomas Dan Hougaard.Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

Kort nyt

Black Friday: Sejlerbogen til særpris – kun i dag

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder