Match Racing Denmark styrker organisationen

Siden Match Racing Denmarks start i 1996 har centeret, der består af fem sejlklubber i Trekantsområdet, gået fra succes til succes, og skal i 2013 bl.a. afholde Nations Cup Grand Final i Matchrace til august. Udover afholdelse af større og mindre kapsejladsevents, gennemfører MRD også en lang række firmasejladser og havde i 2012 mere end 7.500 gæster ude at sejle med centerets 17 sejlbåde (DS37'ere og Match 28'ere)

"Det glæder mig meget at skulle arbejde sammen med besætningen i Match Racing Denmark, og jeg ser frem til at kunne aktivere mit store netværk rundt i landet. Jeg brænder for at give folk oplevelser på vandet, og MRD har et forrygende koncept, som sagtens tåler at blive bragt videre ud i landet" udtaler Morten Lorenzen, der bl.a. har arbejdet med at udvikle matchrace konceptet på internationalt plan i ISAF, og arbejdet som direktør for Kongelig Dansk Yachtklub i en årrække.

"Siden jeg stoppede hos KDY i 2010, har jeg tænkt meget over, hvad jeg skulle bruge mine kræfter på, når det drejer sig om sejlsport, og Match Racing Denmark ligger lige til højrebenet for mig. Jeg har kendt centeret siden deres start i 1996, og forstår koncepterne til fulde. MRD er klar til at udvikle sig fra det fremragende stadie, de befinder sig på, og jeg er klar til at give det min fulde opbakning."

Match Racing Denmarks daglige leder, Jens Henrik Lund, udtaler: "Vi er meget stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Morten til vores center og ser frem til samarbejdet, som uden tvivl vil bringe os videre i forhold til vores ønsker om at arbejde nationalt med vores koncepter. Morten's ideer og tanker omkring udviklingen af vores sport og koncepter, ser vi frem til at få sat i system hos os"