fbpx

Floor Marine har vind i sejlene - nye udstillingslokaler

Inkluder i Newsletter: Ja

Floor Marine har fået helt nye flotte udstillingslokaler på 2000 m2 i Risskov. "Der er god vind i sejlene igen, og her i Risskov er finanskrisen helt slut", erklærer Michael Floor, der for få uger siden kastede anker i nye salgslokaler på Stokagervej 23 i Risskov, der er en nordlig forstad til Aarhus. I de nye udstillingslokaler er bådprogrammerne fra Bavaria og Dufour samlet under samme tag.

De nye og større lokaler betyder, at Floor Marine A/S nu også tager brugte både i kommission, der kan udstilles både enten på pladsen ved den nye udstillingshal i Risskov, eller sammen med de nye og brugte både fra Bavaria og Dufour i hallen.

Klar til Boat Show

Udover de nye lokaler er Floor Marine klar til Fredericia Boat Show, hvor de stiller med et flot udstillingsprogram. Michael Floor udtaler: "Nu giver vi den fuld gas og lægger ud med at udstille syv sejlbåde på 29 til 46 fod fra Bavaria og Dufour på Boat Show 2013 i Fredericia".

Den helt nye familiebåd Bavaria Cruiser 33 har Danmarkpremiere på udstillingen i Fredericia, hvor Michael Floor også forventer stor interesse for den nye Dufour 36 Performance, der netop er hædret som European Yacht of the Year 2013 af en række europæiske bådmagasiner. Desuden er den udstillede Bavaria Vision 46 netop kåret som Boat of the Year i USA.

D36Performance

Dufour 36 Performance

Endelig kan man også se den nye, hurtige og spændende entype racer B/One, som Bavaria forventer bliver verdens største kølbådsklasse i løbet af få år.

BOne1

Man kan opleve B/One i Fredericia

Er man til motorbåde, kan man blandt andet opleve Bavaria 29 Sport på Floor Marines stand i Fredericia.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *