Floor Marine har vind i sejlene - nye udstillingslokaler

Floor Marine har fået helt nye flotte udstillingslokaler på 2000 m2 i Risskov. "Der er god vind i sejlene igen, og her i Risskov er finanskrisen helt slut", erklærer Michael Floor, der for få uger siden kastede anker i nye salgslokaler på Stokagervej 23 i Risskov, der er en nordlig forstad til Aarhus. I de nye udstillingslokaler er bådprogrammerne fra Bavaria og Dufour samlet under samme tag.

De nye og større lokaler betyder, at Floor Marine A/S nu også tager brugte både i kommission, der kan udstilles både enten på pladsen ved den nye udstillingshal i Risskov, eller sammen med de nye og brugte både fra Bavaria og Dufour i hallen.

Klar til Boat Show

Udover de nye lokaler er Floor Marine klar til Fredericia Boat Show, hvor de stiller med et flot udstillingsprogram. Michael Floor udtaler: "Nu giver vi den fuld gas og lægger ud med at udstille syv sejlbåde på 29 til 46 fod fra Bavaria og Dufour på Boat Show 2013 i Fredericia".

Den helt nye familiebåd Bavaria Cruiser 33 har Danmarkpremiere på udstillingen i Fredericia, hvor Michael Floor også forventer stor interesse for den nye Dufour 36 Performance, der netop er hædret som European Yacht of the Year 2013 af en række europæiske bådmagasiner. Desuden er den udstillede Bavaria Vision 46 netop kåret som Boat of the Year i USA.

D36Performance

Dufour 36 Performance

Endelig kan man også se den nye, hurtige og spændende entype racer B/One, som Bavaria forventer bliver verdens største kølbådsklasse i løbet af få år.

BOne1

Man kan opleve B/One i Fredericia

Er man til motorbåde, kan man blandt andet opleve Bavaria 29 Sport på Floor Marines stand i Fredericia.Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Kapsejlads

'Frostboksen' i nyt angreb på Round Denmark Race Inshore

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Drabant 38 - rummelig familiebåd & hurtig kapsejler

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"