11 butikker indgår nyt maritimt samarbejde

Det er småt med nye tiltag i bådbranchen i disse år. Alle konsoliderer sig i en grad, der ikke er set i mange år. Men nu gør 11 bådudstyrsforretninger i samarbejde med Palby Marine op med dette - de gået sammen om at danne en ny kæde, der får navnet Marine Pro Shop.

Det er ingen hemmelighed, at det er svært at drive en marinebutik. Butikkerne skal have et enormt bredt sortiment og en bred viden. Men at have det brede sortiment og samtidigt købe stort ind til spotkampagner er nærmest en umulighed. Peter Helleskov fra Palby Marine udtaler: "Hos Palby kæmper vi for de maritime specialforretninger. De har en enorm viden og kan yde en fantastisk service. Med Marine Pro Shop har vi sammen lavet et indkøbs- og markedsføringsfællesskab, så de får et professionelt setup og kan fokusere på driften af butikken".

Stor stand på Boat Show

Der kommer til at køre en lang række kampagner. Nogle af dem kører hele året og andre vil være i enkelte måneder. På Boatshow i Fredericia har de 11 butikker lavet en stor stand på 200 kvadratmeter, hvor der vil være et stort udvalg af kampagnevarer til rigtig skarpe priser.

proshop

11 butikker er med i det nye Marine Pro Shop koncept

På www.marineproshop.dk kan man læse om butikkerne, kampagnerne og om konceptet.

De 11 butikker er:

Sejlerbixen i Struer

Randers Bådudstyr

Netbaad i Egå og Skagen

Vejle Marine Service

Marinelageret i Sønderborg

Assens Bådcenter

Havnens Marinecenter i Kerteminde

Marinebutikken i Korsør

Lynettens Bådservice på Amager

Nordbjærgs Bådeværft i Skovshoved

Kronborg Marine Bådudstyr i Helsingør