Stockholm indbyder til Scandinavian Boat Show

I dagene 2.-10 marts 2013 bliver der noget at se på for dem, der er interesseret i både og friluftsliv. Scandinavian Boat Show/Allt för sjön, der finder sted i messecentret Stockholmsmässan, er Skandinaviens største præsentation af sejl- og motorbåde, kanoer, kajakker og joller samt dertil hørende udstyr.

Sverige er et rigtig sejlerland

At svenskerne har forstand på både, ved alle, der har oplevet en båd fra Hallberg-Rassey, Nimbus, Viamare, Nimbus, Storebro eller en af de andre mange andre fsvenskproducerede sejl- eller motorbåde. Sverige har fra nord til syd en kyststrækning på 2.700 km. Hvis man medregner alle vige, odder og øer, kommer strækningen op på 8000 km – svarende til en femtedel rundt om jorden. Der er i Sverige mere end 60.000 øer – de 30.000 i Stockholms skærgård, og man kan sejle på hele 95.000 søer.

Svenskerne ved altså, hvad det drejer sig om, og i år er Scandinavian Boat Show/Allt för sjön kombineret med Vildmarksmässan. Bådmessen finder sted i den gigantiske A-hal på 26.000 kvm (svarende til fire internationale fodboldbaner), mens Vildmarksmässan finder sted i den noget mindre B-hal.

Der vil således være rigeligt at se på og opleve i Stockholm den 2.-10. marts 2013. Se mere her.