Sidste chance for at nå Boot Düsseldorf - se video

På søndag lukker Boot Düsseldorf, så skal du nå forbi verdens største bådudstilling (det er den stadig) – ja så er det nu du skal af sted.

Bådmagasinet har trasket gangene tynde og bringer i næste udgave af magasinet en reportage fra denne bådudstilling, som stadig er noget specielt, men naturligvis også mærket af den krise der hærger bådbranchen disse år.

Læs også: To populære Boatshows nærmer sig

Tidligere på ugen ærgrede vi os over manglende præmieringer af de to danske nominerede både, henholdsvis Quorning med deres Dragonfly 32 samt X-Yachts Xp'50 som måtte tage til takke med at have været nomineret.

Men tæt på lille Danmark kunne folkene fra Marex (Norge, red.) endnu engang løft armene i begejstringen over deres Marex 320 ACC løb med endnu en titel. For en god uges tid siden blev båden kåret på London Boat Show, og i denne uge var det så på Düsseldorf. 

dusseldorf-2013-004

Marex har, fuldt fortjent - de seneste tre år høstet mange præmieringer for deres "After Cabin Cruiser" koncept. Bådene fås som 320'er og 370'er hos Reese Marin i Aabenraa. Læs test af 320'eren i næste udgave af Bådmagasinet som udkommer 21. februar. Foto: Ulf Wesley/Bådmagasinet.

Læs også: Marex 320 ACC vinder fornem pris

Har du aldrig været på Düsseldorf, kan du drømme lidt her og få fornemmelsen af hvordan de gør det i Tyskland!