fbpx

Hanseboot på skrump

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Hanseboot slår dørene op kommende efterår, har messen været en tur i tørretumbleren.

Den er krympet minimum en størrelse, og fra næste udstilling vælger arrangørerne kun at bruge Hal B området, som ligger hvor de gamle haller lå.

Dermed lukker man ned for de nye store haller, på den anden side af vejen, og "genåbner" den gamle indgang.

Det er en reaktion på den evaluering der er udarbejdet efter sidste års Hanseboot. Både udstillere og de besøgende efterlyste en samling af aktiviteterne, og arrangørerne lytter.

Bådmagasinet var selv forbi et par dage, og kan fuldt ud bakke op om denne ændring. Hellere skabe god stemning på et mindre areal, end at forsøge, at og holde liv i mange (tomme) kvadratmeter.

Vi har i denne anledning talt med Stewart Twigg fra Tempo Bådsalg Ishøj havn, som pt. befinder sig på London Boat Show. Stewart meddeler samme tendens. Her har arrangørerne også lukket den ene hal, for på den måde at rykke sammen og skabe den rette stemning, hvilket bestemt er lykkedes. Der er god stemning på London. 

Nordisk satsning en succes

Hanseboot satsede "Nordisk" hvilket klart medførte øget trafik fra de Skandinaviske lande, både hvad angår udstillere samt besøgende. Det betegnes som så stor en succes, at de tyske arrangører klart vil udvide i nordisk retning, hvilket vi som danskere kun kan bifalde.

Se mere på: Hanseboot her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *