fbpx

To populære boat shows nærmer sig

Inkluder i Newsletter: Ja

 

Tiden nærmer sig for to af de meget populære boatshows på udstillingskalenderen. Den 12. januar åbner London, og ugen efter - den 19. januar Düsseldorf. Som dansker kommer du til begge efter en god times flyvning, og flybilletterne er bestemt til at overkomme. For under 1.000 kroner kommer du tur- retur, og så får man en på opleveren.

Det er godt nok to vidt forskellige typer udstillinger, London Boat Show - og så verdens største indendørs udstillinger Düsseldorf, men begge har hver deres charme.

London er modsat Düsseldorf ikke en af de største af slagsen, men stemningen er til gengæld i top, og de danskere der har været forbi Guinness-hjørnet kan vist godt give mig ret. Og så er London et mekka for de store motorbådsværfter hvor Fairline, Princess og Sunseeker bare er nogle eksempler på dem der spiller med musklerne.

Se mere om London Boat Show her: http://www.londonboatshow.com/2013/home.aspx

Boot som udstillingen kort og godt hedder i Düsseldorf, er stadig blandt en af de helt store på verdensplan, ja nok verdens største! Hele 17 haller plus udendørsareal mellem hallerne, danner rammen om den 44. udstilling. Selv om der naturligvis er blevet lidt mere plads mellem standene de seneste par år, ja så er den bestemt et besøg værd, og man kan være sikker på at - findes det – findes det her!

Læs også: Verdens største bådmesse

En shuttle bus bringer dig rundt mellem hallerne, og så får man lige lejlighed til at få lidt frisk luft. Smart og behændigt, for selv om det er stort, finder man nemt rundt på dette enorme areal.

Et godt lille tip ville være at bruge en plovmand på et hotelværelse, så når man også hele udstillingen, og slipper for pyjamas ekspressen ned om morgnen.

Se mere om Boot her: www.boot.de

boot

Et meget stort areal danner super rammer om Boot Düsseldorf. Schuttle bussen kører inde mellem hallerne, og så får man lejlighed til at trække lidt frisk luft.