fbpx

Boot Düsseldorf siger tak for denne gang - se kæmpe galleri

Inkluder i Newsletter: Ja

214.000 besøgende fra hele 120 lande har de seneste 9 dage sat Düsseldorf på den anden ende.

God stemning – der er sågar blevet handlet både, og i det hele taget melder deltagerne om god interesse. Mange nye kontakter at følge op på i månederne der kommer, frem mod sæson start.

Boot Düsseldorf er endnu ikke tilbage på ’fuldt hus’ efter pandemien, men mindre kan også gøre det. Vi må endnu en gang konstatere at motorbådshallerne rykker og virker fyldte, mens der stadig er plads i hjørnerne i hal 15 og 16 som huser sejlbådenen. En af udfordringerne for arrangørerne var, at de store katamaraner valgte kollektivt at blive væk – de fylder jo altså en del, et arealt der ikke bare lige er at udfylde.

Mangfoldighed
Men, mens det kunne syne af samme antal sejlbåde som sidste år, så var der flere mærker at vælge mellem i år, hvilket vi tolker som et yderst positivt signal – værfter, som sidste år valgte at blive væk, var kommet tilbage, sådan. Og uden at nævne navne, så er vi sikrer på, blandt de værfter der har truffet dette valg, at de bestemt ikke har fortrudt. Der er nemlig blevet handlet både på Boot, og endnu en gang løb vi ind i en hel del danske sejlere. Flere og flere har fundet vej til den perfekte og inspirerende smuttur til Düsseldorf.

Nyd nedenstående fotogalleri, set gennem redaktørens objektiv.