fbpx

Salon Nautic de Paris takker af

Inkluder i Newsletter: Ja

I 60 år har den indendørs bådudstilling i Paris været afviklet - nu er det slut. Det er næsten ikke til at forstå - Salon Nautic de Paris er, og har altså alle dage været en af de helt store spillere, når talen er faldet på indendørs bådudstillinger, og tilbage i 2022 kunne de melde om 170.000 besøgende! 

Men nu har organisationen bag, Fédération des Industries Nautiques (FIN, red.) meddelt, at den indendørs bådudstilling i Paris ikke vil blive afholdt i 2023. Øgede omkostninger, som medfører færre udstillere skaber et umuligt grundlag for at levere et levedygtigt produkt, skriver IBI.com - det internationale branchemedie.

Paris slutter sig dermed til gruppen af storbyer, som London, Amsterdam, Hamborg, Bruxelles, Madrid, Wien, Oslo, Dublin - og minsandten om ikke også de nævner København. Her bliver vi nød til at tilføje, at det jo trods alt er mere end 10 år siden Bella Centrede lukkede deres indendørs bådudstilling, så at tage København med i den sammenhæng, er måske at tage munden for fuld? 

Det forlyder at FIN arbejder på at etablere en udstilling i oktober 2024, og at arrangørerne vil offentliggøre yderligere information om dette arrangement i oktober 23. De første meldinger kunne tyde på et in-water, i kombination med en indendørs, og udstillingen skal fungere såvel som en B2B men også B2C-udstilling.
Seneste nyheder

Kapsejlads

Harboe Cup: Et fantastisk sensommerstævne

Kapsejlads

Knarr DM: Rent 'North Sails' podie

Kort nyt

Redningsbåd pensioneres uden afløser: Frygter det kan koste liv

Kapsejlads

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

World Match Racing Tour

WWMRT: Svensk dominans - 'Wings' tager dobbeltsejr Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: De tre danske teams videre til ’semi’…

Udvalgte artikler *