fbpx

Hvem skal modtage Palby Prisen?

Related Articles: Læserne har talt – se vinderne af Palby Prisen 2019, Palby Prisen 2019 - se de nominerede
Inkluder i Newsletter: Ja

Palby Prisen på 10.000 gode danske kroner overrækkes hvert andet år, når Boat Show i Fredericia løber af stablen, og gives som en anerkendelse og et skulderklap til en forening - sejlklub - maritim virksomhed, eller organisation som gør noget ekstraordinært for sejlsporten herhjemme. Prisen er tidligere blevet overrakt til Tempo Bådsalg for deres store indsats for Copenhagen Boat Show, samt til Hou Maritim Efterskole med deres fantastiske maritime undervisning.

I dommerkomiteen sidder -ud over Palby Mrine, også Boat Show og Bådmagasinet, og i år kan du altså være med til at bestemme, i hvilken retning prisen skal gå. 

Stem på din favorit, de tre nominerede er:

Danske Tursejlere - for deres evne at samle tursejlerne:

Dansk Tursejlere - ja bare navnet klinger jo godt og siger hvad det hele drejer sig om, et community som samler sejlerne om tursejlads, med alt hvad dette indebærer. Samtidig står den voksende forening for kåring af Årets Havn, en eftertragtet titel, der er med til at sætte fokus på en vigtig dej af tursejlerlivet - havnen, og ikke mindst havnefogedens evne til at skabe en flot og brugervenlig havn til glæde for sejlerne.

Helsingør sejlklub - for deres initiativ 'Sjælland Rundt Sailing Week'

Inspireret af Kieler-ugen, har Helsingør Sejlklub taget initiativet til en dansk Sejlsports-uge, hvor den gamle Toldby på toppen af Sjælland, rent maritimt, vil være til at få øje på. Byen vil summe af liv, med underholdning på havnen, mens flere forskellige slags kapsejladser afvikles i ugens løb, hvor Sjælland Rundt er kronen på værket, men hvor også Sejlsportslagen kigger forbi.

Dansk Søredningsselskab - for at være dem de er, og skabe tryghed til søs

Sikkerhed kan vi ikke få nok af, og efter etableringen af den almen nyttige forening, er man nu nået op på ca. 900 rednings/hjælpe aktioner om året. De frivillige i Dansk Søredningsselskab tager ud for at hjælpe sejlere i de danske farvande, og har senest lanceret en ny App med navn 'Søassistancen' - en App der skal være med til at sikre hurtigere hjælpe til fritidssejlere i akut nød. Nye redningsstationer dukker op, og seneste skud på rednings-stammen bliver en i Struer, som man forventer åbner denne sommer. Struer bliver den 13. i rækken af redningsstationer.




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *