fbpx

Boat Show: Mød Felix og Anders og lær at sejle - mens du sejler

På fredag åbner det længe ventede Boat Show i Fredericia, og hvis vi skal dømme ud fra de allerede afviklede øvrige bådudstillinger rundt omkring, i Sverige - Norge - Finland og Tyskland, så lurer der et brag af en 'sejlerfest' de næste to forlængede weekender. 

Boat Show åbener fredag den 24. februar kl. 10 og åbent til søndag, og så igen fra torsdag til søndag ugen efter, og arrangørerne har lagt sig i selen, for også at levere et sceneprogram ud over det sædvanlige. 

Blandt de mange spændende indlæg finder du blandet andet Felix Smith og Anders Mundelin, som fortæller om deres nye online programserie 'Vind i sejlene' - sejlads for dummies. Som trofast læser af Bådmagasinet, hvad end det måtte være her på websitet, eller i vores søstermedie - den trykte udgave af Bådmagasinet, så bør du være opdateret på hvilken missionen de to letmatroser har begivet sig ud på.

Den korte version
Felix og Anders har sat sig for at lette ankeret og lære at sejle. Her bliver de to landkrabber undervist af en lang række erfarne gæstekaptajner, og i programmet, som vil blive vist her på Bådmagasinet, kan du være med helt fra starten.

Felix og Anders går på scenen lørdag den 25. februar kl. 14.45 og søndag den 26. februar kl. 14.00. Her viser de fraklip, trailers osv. samt fortæller om deres rejse som helt grønne spejdere der gik om bord på en båd for at lære at sejle, mens de sejlede.


Men Felix og Anders er langt fra de eneste, der kommer på scenen - se hvad du ellers kan opleve på scene ved Boat Show i Fredericia her. 

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *