fbpx

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Norske Marex har, som mange andre på Boot Düsseldorf, haft en forrygende udstilling - og selv om udstillingen stadig holder åbent frem til og med søndag, så kan de allerede nu konstatere, at succesen er hjemme. 

Marex-standen var til tider så velbesøgt, at der var ventetid på at komme om bord på de populære norske motorbåde. Vigtigst af alt - der er blevet handlet både på Boot, og værftet benyttede lejligheden til at hædre udvalgte forhandlere for deres indsats. 

Overrakt pris
Torsdag aften holdt værftet nemlig, efter lukketid, deres forhandlermøde. Her modtog Reese Marin i Aabenraa, og i et eksklusivt selskab med tre andre forhandlere - den sydtyske / Schweiziske, forhandleren fra Berlin, samt den svenske forhandler, prisen for deres indsats - alle blev ‘ratet’ som Top Dealer.

Reese Marin har gennem rigtig lang tid været tæt knyttet til norske Marex, og et af mere runde jubilæer for dette samarbejde nærmer sig - mon ikke vi hører mere om dette på den danske bådudstilling Boat Show i Fredericia, hvor Reese Marin også udstiller. 

69624833968 efcad007 089e 4b3f 8bef b97e152f3166 
Partner i Reese Marin, Michael Hohmann måtte lige forklare Bådmagasinets Lars Kiær, hvor travlt der havde været de første 4 dage på Boot Düsseldorf. Foto: Søren Øverup

 

Havne

Bøgeskov Havn - en af mange, melder klar til sejlerne

Kort nyt

Sejlklubben Rødvig Stevns trænede i svømmehallen

Kapsejlads

Overvældende weekend for J/70-sejlerne

The Ocean Race

Voldsomt vejr kostede hovedskade

Kort nyt

Hvem skal drive medlemsrestauranten i Sletten Baadeklub? 

★ Interview & Portræt

★ Producerer fremdrift til sejlbåde på alle verdenshave

Kapsejlads

Rindom hædres for Årets Sejlsports-præstation

Udvalgte artikler *