fbpx

Boot: Reese Marin i fornemt selskab

Inkluder i Newsletter: Ja

Norske Marex har, som mange andre på Boot Düsseldorf, haft en forrygende udstilling - og selv om udstillingen stadig holder åbent frem til og med søndag, så kan de allerede nu konstatere, at succesen er hjemme. 

Marex-standen var til tider så velbesøgt, at der var ventetid på at komme om bord på de populære norske motorbåde. Vigtigst af alt - der er blevet handlet både på Boot, og værftet benyttede lejligheden til at hædre udvalgte forhandlere for deres indsats. 

Overrakt pris
Torsdag aften holdt værftet nemlig, efter lukketid, deres forhandlermøde. Her modtog Reese Marin i Aabenraa, og i et eksklusivt selskab med tre andre forhandlere - den sydtyske / Schweiziske, forhandleren fra Berlin, samt den svenske forhandler, prisen for deres indsats - alle blev ‘ratet’ som Top Dealer.

Reese Marin har gennem rigtig lang tid været tæt knyttet til norske Marex, og et af mere runde jubilæer for dette samarbejde nærmer sig - mon ikke vi hører mere om dette på den danske bådudstilling Boat Show i Fredericia, hvor Reese Marin også udstiller. 

69624833968 efcad007 089e 4b3f 8bef b97e152f3166 
Partner i Reese Marin, Michael Hohmann måtte lige forklare Bådmagasinets Lars Kiær, hvor travlt der havde været de første 4 dage på Boot Düsseldorf. Foto: Søren Øverup

 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Udvalgte artikler *