fbpx

Copenhagen Boat Show: Søndagens herlige vejr trak mange besøgende

Årets flydende sluttede søndag, i herligt udstillings-vejr, men dagen før - om lørdagen, som forventelig skulle have været den helt store dag, regnede væk, synd for arrangørerne, gæster samt udstillere.

Copenhagen Boat Show lagde fint fra land torsdag, hvor - i runde tal, et par tusinde+ kiggede forbi. Arrangørerne havde kopieret den lange åbningsdag (til kl. 20, red.) fra udlandet, hvor udstillerne havde mulighed for at invitere deres VIP-kunder. En tradition i udlandet, som vurderet ud fra antal gæster efter kl. 18, nok må forventes, ikke at blive gentaget herhjemme?

Stemningen i top
Fredagen blev fulgt op med et ganske velegnet udstillings-vejr, og dagen trak da også flere end torsdag, jo der var lagt i kakkelovnen til lørdagen, som altid er sådan en type udstillings største dag. Men de mange der var der om fredagen, havde måske luret vejrudsigten, som desværre holdt stik.

Ubarmhjertigt stod det ned i stænger, ja i nærområdet var der tale om skybrud, hvor f.eks. Roskilde fik ikke mindre en dobbelt-skybrud! Udendørs var der ganske enkelt ingen mennesker, og bådene var da også ganske fornuftigt nok lukket af for besøg, så de mange der var om lørdagen opholdt sig mest i hallen.

Søndag toppede udstillingen, hvor over 7.000 i følge arrangørerne kiggede forbi. Samlet nåede Copenhagen Boat Show op på - i runde tal 15.000+ hvor regnen lørdag, nok mere, end det at gæsterne skulle betale entre, skal have skylden for man ikke nåede de lige godt 20.000 som tidligere har besøgt den flydende bådudstilling.

cbs regnvejr

Lørdagens regnvejr var også ubarmhjertig ved Copenhagen Boat Show, men det skabte herligt trafik i udstillingshallen, intet er som bekendt skidt - uden af være godt for noget...Foto: Søren Øverup
America's Cup

Emirates Team New Zealand sejler 200 km/t på land – se video

Havne

By&Havn: Ny havn relativt realistisk inden for 5 år

★ Teknik

★ Vi har “prøvesejlet” C-MAP til mobil og tablet

Kort nyt

Monsterbølge rammer krydstogtskib - passager omkommet 

Kort nyt

Garmin Round Denmark Race: Mega interesse for 'The Guide'

Kort nyt

Sejlsport fra 'All over the world' - se video

Kort nyt

Ny bådbrand midt i København: Sort røg væltede ud

Udvalgte artikler *


Produktnyt