fbpx

Princess satser rigtig stort på Göteborg flydende bådudstilling

Det er ikke mange bådudstillinger værfterne og hele den maritime branche har kunne benytte sig af de seneste par år, de flydende af slagsen har haft størst succes, mens de indendørs stort set har været aflyst. Nu satser Princess Yachts stort, når den flydende bådmesse i Gøteborg bliver afviklet i dagene fra den 8. - 10. april. Her udstiller de et line-up som aldrig før set i Skandinavien med otte nye både mellem 40 og 72 fod.

Torsdag den 7. april sejler bådene i konvoj fra Princess marina på Vindøn til bådemessen i Eriksberg i det centrale Göteborg. I weekenden vil messens besøgende kunne se bådene og opleve den skandinaviske premiere på de allernyeste - Y72 og V50, sammen med S66, V60, F55, F50, F45 og V40.

Y72 er designet af Princess Design studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinski og det italienske designhus Pininfarina. Komplet med en gennemgående høj standard kan bådens design klart sammenlignes med de større Y-klasse yachter. Y72 modtog for nylig prisen 'Best Flybridge over 60ft' ved 2022 Motorboat and Yachting Awards.

Y72 har twin V12 MAN 1650HP som giver en topfart op til 34 knob. Foruden Y72 er der også skandinavisk premiere for Princess V50. Og Princess Yachts ser frem til at kunne præsentere en helt ny V50 og V50 Open model. 

 - Vi glæder os rigtig meget til den skandinaviske premiere på den nye V50 finder sted på Eriksberg Boat Show, siger Benny Martinsson, administrerende direktør for Princess Yachts West Sweden / Norge / Danmark.

Den nye V50, designet af Princess Design Studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinski og det italienske designerhus Pininfarina, har den allernyeste teknologi 'Easy Boating' fra Volvo Penta, der gør den meget nem at manøvrere.

Princess Yachts West Sweden / Norge / Danmark koncernen med moderselskabet Premium Yachts Scandinavia AB med lystbådehavne på Vindön [HQ], København, Oslo og Bergen er verdens tredjestørste importør for engelskbyggede Princess Yachts og har modtaget den prestigefyldte pris "Årets distributør 2021". I koncernen finder du selskaberne Princess Yachts West Sweden AB, Princess Yachts Norway AS og Princess Yachts Denmark ApS.

Har du (heller ikke) oplevet Eriksberg - så får du lige en fornemmelse af området her - og lidt flere fotos fra Y72 i galleriet.


Galleri
Kort nyt

12 år, og allerede forfatter - går i sin farfars fodspor...

Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

Udvalgte artikler *


Produktnyt