Boot Düsseldorf skærper reglerne for adgang

Related Articles: Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022, Boot Düsseldorf flyttes til april

Almindelig quick- eller pcr-test vil ikke give adgang til næste års Boot i Düsseldorf, som er planlagt til at løbe af stablen fra den 22. til den 30. januar. Du skal simpelthen være vaccineret, eller raskmeldt, altså ‘immun’ efter at have været smittet med Covid-19. Det skriver Boot i en pressemeddelelse, sendt ud torsdag aften.

Det er resultatet af de seneste stramninger for North Rhine-Westphalien regionen, hvor Boot Düsseldorf og de 17 mega store udstillingshaller, hører ind under. 

Covid-19 truer stadig
I sidste uge blev der, med over 100.000 smittede (!) - sat smitterekord i Tyskland, og der lurer en hård nedlukning i flere af de tyske delstater. 

Den store tyske avis Frankfurter Allgemeine skriver i en artikel, at Boot gør alt for at sprede tillid, og messechef Wolfram Diener taler om god stemning, enorm interesse, og rekord mange premiere - det skriver seilmagasinet.no

I følge Jochen Rieker, redaktør på europas største bådblad Yacht, så mener han der kan være en risiko for at udstillingen bliver aflyst. Hvis det sker, vil det ske i starten af december.

Fra Danmark har, den ellers så mega trofaste Boot udstiller Quorning Boats meldt fra til næste års udstilling.Kort nyt

EYOTY: Danmark blandt de bedste i verden

World Match Racing Tour

Frederik Fomsgaard Bruun vil genoplive Match Race i Marselisborg

Kort nyt

Luksusyacht til små 4 millioner op i røg

★ Interview & Portræt

★ Nicolas fotograferer fra skyen

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Hvis der er noget vi glæder os til...

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Der er en ny kat i byen