Dansk fingeraftryk på båd-udstilling i Cannes

Hele europas bådbranche er i disse dage samlet i Cannes for at kigge, prøve og fornemme stemningen efter corona-nedlukningen. Bådmagasinet er også på plads i Cannes, for at hente inspiration, kigge nyheder - og teste de nyeste både.

Som vanligt i begyndelsen af september skinner solen i Cannes på en af Europas største flydende udstillinger af både og udstyr.

Cannes Yachting Festival vil de kommende fem dage vise både i størrelsen 3 til 45 meter i vandet, og endnu flere mindre både på land. Udstillingen præsenterer næsten 600 både fordelt på 430 udstillere, og samlet er der flere end 140 nyheder at kigge på. Fra dansk side udstiller bl.a Rand Boats og X-Yacht mfl.

Udstillingen er så stor, at den er spredt på to havne. I en af de ældste havne på kysten, direkte i Cannes, er Vieux Port som sædvanlig rammen om flest motorbåde. I Port Canto, få minutters sejlads væk, er sejlbådene i overtal med flere end 100 nye sejlbåde. Deres udsendte er også taget til Cannes for at kigge på de nyeste modeller og testsejle de mest spændende. Følg med i de kommende udgaver af magasinet, og læs bl.a om de nye modeller fra Bayliner og Quicksilver.Kort nyt

I aften - Rindom i Natholdet

Kapsejlads

F18: Stor ros til Aarhus Int. Sejlsportscenter - 'Great city,...

Kapsejlads

Silverrudder 2021: Hvilket jubilæum...vi talte med nogle af de...

Kapsejlads

H-båd: Yes - nyt team øverst på podiet

Kapsejlads

WOW: Vanvittig tæt afgørels i Sundby

Kapsejlads

Congressional Cup: Emil Kjær - lige ved og næsten…

★ Test af motorbåd

★ Motor: Hvad er bedst, påhæng- eller indenbords?

Kort nyt

Aftale sikrer landets første autonome og emissionsfrie...

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Udvalgte artikler *