fbpx

Dansk fingeraftryk på båd-udstilling i Cannes

Hele europas bådbranche er i disse dage samlet i Cannes for at kigge, prøve og fornemme stemningen efter corona-nedlukningen. Bådmagasinet er også på plads i Cannes, for at hente inspiration, kigge nyheder - og teste de nyeste både.

Som vanligt i begyndelsen af september skinner solen i Cannes på en af Europas største flydende udstillinger af både og udstyr.

Cannes Yachting Festival vil de kommende fem dage vise både i størrelsen 3 til 45 meter i vandet, og endnu flere mindre både på land. Udstillingen præsenterer næsten 600 både fordelt på 430 udstillere, og samlet er der flere end 140 nyheder at kigge på. Fra dansk side udstiller bl.a Rand Boats og X-Yacht mfl.

Udstillingen er så stor, at den er spredt på to havne. I en af de ældste havne på kysten, direkte i Cannes, er Vieux Port som sædvanlig rammen om flest motorbåde. I Port Canto, få minutters sejlads væk, er sejlbådene i overtal med flere end 100 nye sejlbåde. Deres udsendte er også taget til Cannes for at kigge på de nyeste modeller og testsejle de mest spændende. Følg med i de kommende udgaver af magasinet, og læs bl.a om de nye modeller fra Bayliner og Quicksilver.
Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

★ Teknik

★ Sensorer kan fortælle alt

Sejlsportsliga

Ligaen har kurs mod Sydfyn - med flere både på startlinjen

Kort nyt

Højskole og sejlklub slog sig sammen i sommerferien

Kapsejlads

E-jolle: Søren Johnsen vinder Master EM

Kapsejlads

Team Hansen ude at lege med de store - se video

Kort nyt

Aabenraa Sejlklub fejrer 100 års-jubilæum med kendt band

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?