fbpx

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

Related Articles: Copenhagen Boat Show løfter sløret

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn – fra fredag den 3. til og med søndag den 5. september – ser allerede nu ud til at blive et tilløbsstykke. Størstedelen af de mange stande er lejet ud og alle de store mærker er repræsenteret. Der bliver nok at kigge på for sejlglade gæster.

Det er Tempo Huset, der sammen med Danboat står bag udstillingen. Tempo Huset rummer ikke færre end 2500 kvm i en stor hal, lige ud til kajpladserne, og bliver udstillingens midtpunkt. Her vil være stande med alt fra påhængsmotorer til maritim elektronik og lækkert sejlertøj. Tempo Huset bruges normalt til vinteropbevaring af store både, men igen i år har arrangørerne besluttet, at de gode rammer skal udnyttes til Danmarks eneste flydende bådudstilling.

Danmarks bådmekka
Ishøj Havn er i forvejen kendt som et af Danmarks bådmekkaer, og med et hyggeligt sejlermiljø. Du finder en lang række bådfirmaer og langs de mange kajer og bådbroer vil der være over 100 både udstillet. Også på land vil der være mange sejlerdrømme at kigge på.

Tæt på det hele
Ishøj Havn har beliggenheden med sig. Det er ikke hver dag, der er bådudstillinger i Danmark, hvor man kan sejle til. Dertil kommer at Høje Taastrup Station og S-tog ligger tæt på og bybusserne kører lige til kajen. Motorvejen ligger kun 5 minutter væk. Og kommer man langvejs fra er der ikke langt fra Kastrup til Ishøj Havn. Vil man også have et kulturelt udbytte af turen ligger kunstmuseet Arken lige overfor udstillingen.

Gratis entré
Det bliver gratis at besøge udstillingen. Men der vil være muligheder nok for at bruge penge. Også selv om man ikke lige skulle underskrive en købsaftale på en båd, eller shoppe lidt udstyr, købe et abonnement på et bådblad - eller andet i den store hal, så vil der være boder med vand og fadøl og grill med både bøffer og pølser, så alle kan få appetitten stillet og tørsten slukket.
Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Sejlsportsliga

Hvad sejlsport og ligasejlads dog ikke kan føre til...?

★ Artikel

★ Omsider den rette rig

Bådudstillinger

Om mindre end 14 dage går det løs...

Kort nyt

Svenske sejlere melder Bornholmerlinjen til politiet

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?