Virtuel bådudstilling vinder frem

En af landets største båd og -motor importører, Jørgensen & Dahl, åbner i næste måned deres egen virtuelle bådudstilling.

Virtueltboatshow.dk begynder den 25. februar 2021 og løber frem til den 11. april. Der er gratis adgang, og arrangørerne håber på rigtig mange besøgende.

– Her vil der blive mulighed for at se og gense lækre detaljer på en bred vifte af både igen og igen. Ligeledes bliver der mulighed for at få informationer om bådmotorerne, som oftest er svære at få på en bådudstilling i det virkelige liv, fordi der helt enkelt er flere besøgende, end der er folk på standen til at forklare alle detaljer, udtaler Mads Dahl Jeppesen fra Jørgensen & Dahl i en pressemeddelelse. 

– På en bådudstilling møder kunderne oftest kun en enkelt eller to forhandlere, men på virtueltboatshow.dk kommer man helt tæt på flere af Danmarks førende forhandlere, når de fortæller om sig selv og viser rundt i forretningen. Der vil naturligvis blive rig mulighed for at kontakte forhandlerne direkte eller bede om at blive kontaktet af den forhandler, der bor tættest på kunden.

Importøren lover at løfte sløret for mere af indholdet i virtueltboatshow.dk, når vi kommer tættere på startdatoen den 25. februar.

– Vi glæder os virkelig til at vise det frem, og knokler for at fremprovokere så meget bådudstilling-stemning, at det eneste der mangler vil være burgeren til frokosten, siger Mads Dahl Jeppesen.Kapsejlads

Tyskland vil ind på offshore scenen

Kapsejlads

X Yachts Gold Cup: Stadig plads

Kapsejlads

ORC EM: Aschenbrenner forsøger at forsvare titlen

Udvalgte artikler *