Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Måske ikke verdens største overraskelse - selv om det handler om verdens største bådudstilling - BOOT Düsseldorf aflyses.

Det plejer at være årets tilløbsstykke, og vi har altid været top-begejstret når BOOT Düsseldorf nærmer sig - det har altid givet et fantastisk boost op til sæson-starten, men nu er verden ikke som den plejer - heller ikke i Tyskland.

Årsagen behøver vi vel næppe nævne, men  den hærgende pandemi kommer vi jo ikke uden om. Flere i den maritime branche har over for Bådmagasinet udtrykt deres undren over tyskernes planlægning, for at afvikle en bådudstilling i april måned, hvor det hele koger, og alle skal være klar til sæson start.

I en pressemeddelelse forlyder det fra Boot: 

Ledelsen af Messe Düsseldorf besluttede i dag, torsdag den 21. at annullere Boot Düsseldorf, på grund af den igangværende pandemi og de dermed forbundne verdensomspændende lockdown-foranstaltninger. Den næste Boot, der er planlagt i messekalenderen, åbner dørene fra 22. til 30. januar 2022.

Under de givne omstændigheder er den planlagte dato i april ikke længere garanteret, siger Wolfram N. Diener, administrerende direktør for Messe Düsseldorf:

"Det fortsatte høje infektionsniveau og det faktum, at afslutningen af ​​nedlukningen foreløbig ikke kan forventes, gør en genoptagelse af messer i slutningen af ​​april mere og mere urealistisk. Vi har vurderet situationen med vores partnere besluttede i fællesskab at annullere Boot 2021 tidligt. Vores prioritet er sundhed og planlægningssikkerhed for vores udstillere, besøgende og tjenesteudbydere. Alle aktiviteter vil nu være fokuseret på en vellykket iscenesættelse af boot 2022."

 Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt