Boot Düsseldorf flyttes til april

Related Articles: Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?, Boot Düsseldorf: Tak for i dag, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts, Pandemien får X-Yachts til at fravælge Boot Düsseldorf, Quorning Boats med Dragonfly fravælger Boot Düsseldorf

Den hærgende pandemi er gået hårdt udover udstillingsbranchen - herunder naturligvis og diverse bådudstillinger som er blevet aflyst dette efterår. Cannes, Paris, vores egen Copenhagen- og Fredericia Boat Show, er alle udskudt, og i dag kan kilder tæt på Bådmagasinet og fast udstiller i Düsseldorf, oplyser overfor redaktionen at verdens største indendørs bådudstilling BOOT bliver rykket til april måned.

Fra den store tyske messe forlyder det, at medierne verden over, på torsdag den 3. december, vil modtage en vigtig meddelelse om terminen for næste års udstilling, men vi kan altså allerede nu løfte sløret, at der bliver tale om en forårsudstilling.

Timingen
Hvor vidt det vil falde i den maritime verdens smag er et spørgsmål vi godt tør rejse. Påsken falder i starten af april, så med stor sandsynlighed vil udstillingen blive afviklet i uge 15 eller 16 - et tidspunkt hvor havnene rundt omkring i Europa summer af aktivitet. Hele Middelhavs-området er i fuld gang på vandet, mens Nord Europa vil være i gang med forårsklargøringen. Timingen virker ikke rigtig i vores øjne, men nok det eneste alternativ til en aflysning.

I sidste uge meddelte finske Targa at de, ligesom X-Yacht og Quorninboats har fravalgt BOOT Düsseldorf i 2021, det helt store spørgsmål er - hvor mange følger i deres fodspor?