Boot Düsseldorf flyttes til april

Related Articles: Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?, Boot Düsseldorf: Tak for i dag, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts, Pandemien får X-Yachts til at fravælge Boot Düsseldorf, Quorning Boats med Dragonfly fravælger Boot Düsseldorf

Den hærgende pandemi er gået hårdt udover udstillingsbranchen - herunder naturligvis og diverse bådudstillinger som er blevet aflyst dette efterår. Cannes, Paris, vores egen Copenhagen- og Fredericia Boat Show, er alle udskudt, og i dag kan kilder tæt på Bådmagasinet og fast udstiller i Düsseldorf, oplyser overfor redaktionen at verdens største indendørs bådudstilling BOOT bliver rykket til april måned.

Fra den store tyske messe forlyder det, at medierne verden over, på torsdag den 3. december, vil modtage en vigtig meddelelse om terminen for næste års udstilling, men vi kan altså allerede nu løfte sløret, at der bliver tale om en forårsudstilling.

Timingen
Hvor vidt det vil falde i den maritime verdens smag er et spørgsmål vi godt tør rejse. Påsken falder i starten af april, så med stor sandsynlighed vil udstillingen blive afviklet i uge 15 eller 16 - et tidspunkt hvor havnene rundt omkring i Europa summer af aktivitet. Hele Middelhavs-området er i fuld gang på vandet, mens Nord Europa vil være i gang med forårsklargøringen. Timingen virker ikke rigtig i vores øjne, men nok det eneste alternativ til en aflysning.

I sidste uge meddelte finske Targa at de, ligesom X-Yacht og Quorninboats har fravalgt BOOT Düsseldorf i 2021, det helt store spørgsmål er - hvor mange følger i deres fodspor?Kapsejlads

ILCA VM: AP oppe hele første dag

★ Test af sejlbåde

★ Test af Scandi 42: Moderne old fashion dækssalon cruiser

America's Cup

Alinghi's back - Bertarelli smider checken...

World Sailing

Kim Andersen: Anke mod frifindelse afvist

Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Udvalgte artikler *


Produktnyt