fbpx

Boatshow tager konsekvensen af pandemien - aflyser i god tid

Inkluder i Newsletter: Ja

Øv, hvor vi kommer til at savne det, og vi sender vores tanker til Messe C, som i den grad er hårdt ramt af Covid-19 pandemien - de tager nu konsekvensen, og aflyser allerede nu her primo november BoatShow 2021. 

Fra Messe C har vi her på redaktionen netop modtaget følgende pressemeddelelse.

Corona-usikkerhed udskyder BOAT SHOW i Fredericia til 2023.

Efter en helt fantastisk sæson for bådbranchen var der et rigtig godt udgangspunkt for Danmarks eneste indendørs bådudstilling – BOAT SHOW i Fredericia – der var planlagt til to weekender i februar og marts 2021.

- Vi var allerede oppe på 180 udstillere, men indenfor kort tid har vi desværre med baggrund i COVID-19 fået en række afbud fra flere store og førende udstillere og brands, der bevirker, at vi ikke længere har den bredde og det repræsentative indhold som vores bådinteresserede publikum efterspørger, siger messechef Lars Søndergaard fra MESSE C og fortsætter - "Gennemførelsen af så stort et publikumsarrangement som bådudstillingen er – med flere end 30.000 besøgende sidst – har også været forudsat en lempelse af de arealkrav, som vi i lighed med bl.a. storcentrene er underlagt. Lempelser der med det aktuelle smittetryk er svære at få øje på lige nu." 

Med de nuværende retningslinjer kan vi godt afvikle mindre og mere specialiserede messer, der ikke tiltrækker så mange besøgende. Men begrænsningerne betyder, at der ikke kan gennemføres en tilfredsstillende bådudstilling hverken for udstillerne, de besøgende eller brancheforeningen Danboat og os som arrangør, slutter Lars Søndergaard.

BOAT SHOW afholdes traditionelt hvert andet år, hvilket betyder, at næste udstilling finder sted sidste weekend i februar og første weekend i marts 2023.

Grundet udviklingen med COVID-19 i samfundet, hvor det desværre ikke er muligt at gennemføre en lang række arrangementer, har MESSE C samtidig besluttet midlertidigt at ”Coronalukke” virksomheden fra den 4. november til 1.  februar 2021.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *