Stor interesse for virtuelt båd-show

Det Baleariske Yacht Show går online: Mere end 35 virksomheder har allerede booket deres 'stand' til det virtuelle båd-show i slutningen af november.

Mere end 35 virksomheder har bekræftet deres deltagelse på den første virtuelle bådshow på de spanske øer i Middelhavet: Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza, Cabrera og Conillera.

Båd-showet afholdes om en månedstid i dagene 18.-20. november og bliver en hundrede procent online-begivenhed med udstillere fra alle sektorer i branchen, herunder marinaer, båd- og bådudstyrsforhandlere, skibsværfter, serviceydelser og bådcharterfirmaer.

Det virtuelle show vil give de maritime virksomheder mulighed for at nå bredere ud til et internationalt publikum gennem deres virtuelle stande, hvor udstillerne kan vise deres produkter ved hjælp af den nyeste teknologi og planlægge aftaler med nye potentielle kunder. Der bliver ligeledes adgang til topkonferencer og sessioner med de seneste branchenyheder.

De deltagende virksomheder kan vælge præcis den type stand, som man synes bedst egner sig til at fremvise ens produkter eller tjenester på showet. De større stand-pakker inkluderer muligheden for at vise 360 ° ture, oprette live digitale møder og være vært for private online-konferencer.

Bådshowet er organiseret af Mallorca Chamber of Commerce og Balearic Marine Cluster. Indtil videre har mere end 100 nationale og internationale virksomheder anmodet om oplysninger om deltagelse ved arrangementet. Flere oplysninger på sitet her.

Er det her fremtidens bådudstilling?